2777
2789
عزیزم، منم میگی لطفا؟ خرداد ۶۶ حسشو بهم بگو این روزا... می‌بینیم همو دوباره؟ دوباره برمی‌گردیم به ...

عزیزم تو ی دودلی هستی ک میشه یا نمیشه ...آره عزیزم میشه ...

عشقت برگشت داره ولی موندگار نیست ...

رقیب داری ..کار زیبایی میخوای انجام بدی یا دادی ... رقیبت کار دعایی انجام میده ...

ی جشن مهمونی دورهمی دعوت میشی .. 

تنهایی اسیرم کرده ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو ی دودلی هستی ک میشه یا نمیشه ...آره عزیزم میشه ... عشقت برگشت داره ولی موندگار نیست ... ر ...

عزیزم، خیلی ممنونم که جواب دادی ♥️

یعنی کسی که دوسش دارم، میره با کسی که رقیبمه؟! دیگه دوسم نداره؟ 💔

آره، کار زیبایی انجام دادم، تو فکر هستم دوباره 

شهریور 73 @نورتنهایی1360    

عزیزم جشن دعوت میشی ‌... ی پا درد یا مفصل درد داری ...پیگیری کن ..

پولی قراره بیاد دستت ...

رقیب داری پوچ میشه ... نزار کسی از دستت ناراحت بمونه ...حد امکان شنبه ها صدقه بده .. منتظر خبری هستی ک تا سه وقت دیگ میگیری 

تنهایی اسیرم کرده ...
با ی آقای قد بلند حرف میزنی ک خیره .. گشایش مالی داری... رنامه سند قانونی هست هرچی ک هست بزار خیر ا ...

عزیزم میتونی بگی کی ازدواج میکنم

بااونی که توذهنمه

هرچی ازهمسرایندم حس میکنی میتونی بگی

ممنونت میشم

[QUOTE=327680189]۱۵ شهریور ۷۰ هستم[/QUOTE

عزیزم دیدار ملاقات داری با ی آقایی ک موهاشو از بغل کوتاه مبکنه

پشت سر حرف زن دارب... با زهرا زهره فرزاد کسی ک ز داره دعوا بحث داری ..مهمونی اسفند دعوت میشی برات ثبت‌ه. ... دودلی داری ک ب نفعت حل میشه ... تا دو وقت دیگه ب آرامش می‌رسی عشقت اگ رفته برمیگرده ... از تاریکی ب روشنایی میری ... از س ا م خبر خوش دریافت می‌کنی .. مهمانی یا داری یا میری 

تنهایی اسیرم کرده ...
[QUOTE=327680189]۱۵ شهریور ۷۰ هستم[/QUOTE عزیزم دیدار ملاقات داری با ی آقایی ک موهاشو از بغل کوتاه ...

آینده کاریم و مالیم چی عزیزم؟کسی هست که برای زندگیم بده هر موقع میبینمش بعدش مشکل برام درست میشه مثل الان بنطرت تاثیر اونه؟