2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ چه مدلی بخرم خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 38949 بازدید | 130 پست

باید از یه جا مطمئن بخری اشغالی یا تعمیری نباشه یا پکش نمیدونم میگن گلوبال باشه از کره یا ..خوبه چون من ی نمونه ندیدم داغ کنه یا هنگ یا خراب شه برعکس یکی توی نی نی سایت میگف هرسری هنگه. 

+خدایاشکرت🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

A14 چطوره؟ میخوام بخرم پولم به آ ۱۴ میرسه

دوستم و خالم دارن خوبه حتی دوربینش از32a بهتره فقط از جای مطمئن بخر گفتم من ی نمونه ندیدم هنگ کنه یا خراب شه و.. ولی یکی نی نی سایت میگفت هنگه بدرد نمیخوره، ی پک هست نمیدونم میگن گلوبال کجا باشه اشغالیه یا بدرد نخور

+خدایاشکرت🤍

مممشما a54دارید؟؟  هنگ نمیکنه؟! اخه خیلی واسم مهمه😅 من شنیدم داغ میشه و زود شارژ شنیدم خالی ...

من a52 دارم

نمیخوام چشمش بزنم استارتر نپرس که همین یه گوشیو دارم😂😂

A54 که مدلشم بالاتره 

بازم طبق تجربه خرید کردن عاقلانه تره

🌸🌸

اگه تا رنج ده تومن میخوای قطعا a3۴ اگه تو رنج ۱۵ تومن میخوای قطعا قطعا a54 من تو کار گوشیم

a34گوشی خوبیه؟؟ 

یچیزی میخوام که هی هنگ نکنه و داغ نشه، شارژ خالی نکنه و حداقل3،4هم عمر کنه اخه نمیتونم هی هی گوشی بخرم! 😅

من شنیدم که a34و a54مثل همن(هرچند میدونم قطعا a54خیلی بهتره!) ولی خب درکل a34(بدون مقایسه با a54)درکل خودش گوشی خوبیه؟ ؟ 

2790
2778
2791
2779
2792