2777
2789

مال من نمیدونه ماه چندم😂😂 فقط میدونه باردارم و بگم دکتر دارم بیاد باهام و میوه بخره

برارشما چیکار میکرد

حوصلم سر رفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوراکی های خوشمزه زیاد میخرید برام😵‍💫😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

مال من که تا میگم خونه رو جمع وجور کنم بابات اینا رو دعوت کنیم میگه با این حالت نه نمیخواد هرکی خواست ببیندت میبرمت خونشون😂😂😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

بهتر از خودم همه کارهای خونه میکرد غذا میپخت بهم رسیدگی میکرد.حمومم میبرد.خلاصه کدبانویی بود واسه خودش..اینکه بعد۷سال باردارشده بودم واستراحت بودم بی دلیل نبست

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
کتکم میزد

وای نهههه؟؟!!! تو بارداری!!!!!

چرا آخه؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

غذا درست میکرد اصلا برای شکم بی تابی نمیکرد هرچی داشتیم میخورد یا خودش می‌پخت یا میخرید،جاروبرقی و ظرف شستن و تمیزکاری هم میکرد خیلی حواسش بود چشم نخوره انشاالله ماشالله 😄

هیچ کاری برام نکرد.حتی چون شکمم نداشتم می‌گفت تو که با قبل بارداریت فرقی نکردی پس الکی ناز نکن

یا می‌گفت زن های قدیم ده تا میزاییدن اینقدر آه و ناله نمیکردن

پول بیمارستانم ۸ تومن شد ۶ تومنش بیمه داد بهش گفتم یک دسته گل می‌گرفتی گفت همین که پول بیمارستان دادم از سرتم زیاده