2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 29 پست
تو نمیتونی دهن مردم رو ببندی یا گوش بچه رو بگیری  بالاخره حرف های زشت و بد رو از پدر شوهرت یا ...

من بدم میاد به بچه ام فحش بدن

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بعضیا محبت زیادشونو اینجوری ابراز میکنن

متاسفانه دور بر منم اینجور ادما زیاده منم نمیتونم زیاد گیر بدم چون آدمارو که نمیتونم عوض کنم مجبورم بچمو تو جمع ها نبرم اینجوری بیشتر ضربه میخوره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطعا خیلی دوسش داره مطمئنم از قصد  و اخم نگفته

واای مدر شوهری من بچمو به شوخی میزنه قلقلک میده بش میگه نامرد  دیوث توله سگ

ولی جونش به جونش بنده

یروز نبینش  طاقت نمیاره  دنیا اومد براش پلاک طلا یفارشی اسمشو کادو داد. برا بچه های خودش نداده  😁

براش همیشه لباس میخره دوچرخه خوراکی اصلا انگار بچه اونه تا بچه ما من خیلی لذت میبرم  

خدایی همه چیزو بد ندونید دیگه

من بدم میاد به بچه ام فحش بدن

عزیزم همچین میگی بدم میاد انگار بقیه مردم خوششون میاد 

خب این طبیعیه ک همه از فحش خوردن و شنیدن بدشون میاد 

گفتم ک تو باید درست تربیت کنی بچه رو قرآنی بار بیاری و بچه رو تو راه درست سوق بدی 

البته منکر حرف بد پدرشوهرم نیستم ولی اینطوری هم خودتو اذیت میکنی هم اونارو از نوه دیدن محروم ک این خیلی بده 

تو مادرشی اونم پدربزرگشه 

خیلی خیلی اشتباه کردی 

آدم اول یکبار با ادب و احترام میگه و تذکر میده و اگه تکرار شد سفت و سخت دفاع میکنه 

کارت اشتباه بوده و مت یه شوهرت خق میدم ازت ناراحت بشه  

الان هم اون پیرمرد رو شرمنده کردی و هم مادر بزرگ رو خجالت دادی 

برو عذر خواهی کن

خود داتی 

فردا نیای اینجا بنویسی پدر شوهرم حقم رو نداد 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند

یذره تند رفتی 

ولی در نهایت کاریو کن که فک میکنی درسته و پشیمون نمیشی 

من بودم با زبون میگفتم بابا جون نگو بهش ببین نوت چه نازه ، اصلا یجور دیگ شما رو دوست داره ، صدا شما میاد خوشحال میشه و فلان

ادما برای ابراز احساسات نیاز به یسری کلمات من دراوردی دارن اون نهایت عشقشو با فحش نشون داد من خودم تو ناز دادن بچم اینقدر گفتم اقا پاشای من، شاه شاهان من

یا ارامش روحی یا مورد علاقم هستی.  اونی که میخواستم هستی

با ریتم بخون😅😅افتاده تو دهنشون همه😅😅😅😅

مامان دوتا گل پسر

تو مادرشی اونم پدربزرگشه  خیلی خیلی اشتباه کردی  آدم اول یکبار با ادب و احترام میگه و تذ ...

کسی که کلمه ی نامربوط راحت به زبون میاره هم باید شرمنده بشه هم خجالت زده تازه بره معذرت خواهی هم کنه ؟ 

خیلیا واسه ارث و میراث از تربیت و شعور نمیگذرن

خیلی کارت درست بود از الان یاد میگیرن به بچت بی احترامی نکنن یا ارزشش پایین نیاد هرکسی یکی پشتش باشه همه راحت اذیتش نمیکنن من از بچگی مامانم اینجوری نبود انواع اقسام بی ارزشی و بی احترامی تجربه کردم تا الان که سنم بالاتر رفته خودم جلوشون وایمیسم ولی بچه پدر مادری که روش حساسن و سرش بحث میکنن همیشه عزیز تز و با احترام تز میشه چند تا هم مثل بچگی من میشن لگد خور این اون که کلی هم بعدش ضربه احساسی خلا داخل آینده‌شون پیش میاد الان جرئت نمیکنن به من چیزی بگن همیشه هم احترامم نگه میدارن ولی همیشه بچگی هام یادم میاد و با بقیه مقایسه میکنم هنوزم حس بی ارزشی دارم و هزارتا ضربه روحی که خوردم از این که پشتم نبودن الان که هفت ماهشه بعده ها که بچت با اعتماد به نفس بود درستی کار میفهمی البته دیگه خیلی نباید زیاده روی کنی گاهی هم شوخیه ولی دی وث شوخی قشنگی نیست از من ضربه خورده نزار هیچکس روش نو روی بچت باز بشه 

بین عزیزم کارشون اشتباه بوده .ولی اون از روی منظور نگفته از رو دوس داشتن زیادی گفته چون ماهم از این چیزا داریم .شما باید اول با خنده و شوخی یه تذکر می‌دادین اگه باز تکرار میشد بدون شوخی و خنده تذکر میدادی ومرحله بعد اینجوری قهر میکردی .شما راه اخرو اول رفتی .نمی‌دونم احساس میکنم غرور پیرمرد پیرزنو شکستی

اینم بگم که یک جوری باش حد متعادل یک کاری نکن بعدا با بچت بد بشن یا فرق بزارن با بقیه نوه ها اوکی تر باشن الان کارت درست بود ولی از حد رد نکنی شایدم دی وث به ابراز علاقه شوخی گفته اشکال نداره اونجوری بچت دعوا کردن حالشون بگیر 

خوب کاری کردی الان.ولی میتونستی به شوهرت بگی به باباش بگه به بچه نگه تو ذهنش میمونه.درواقع سیاست به ...

چندبار گفتم مثل سگ از باباش می‌ترسه نگفته

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔