2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکواندو مربیگری دارم خیالم راحته

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

کاتر دارم ، سوار ماشین اسنپ نمیشم مگر پلاکو چک کنم ، موتوری از پشتم رد میشه حواسمو جمع میکنم که اذیتم نکنه، سعی میکنم فاصله چند متری پشتمو تو جاهای خلوتی که میرم ، مراقب باشم.

در کل سنسور خطرم همیشه فعاله

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کجایین ؟ ناامنی که اگه نباشه عجیب ولی تا این حد میگین جایی ندیدم 

پس این همه کلیپ درمیاد که گوشی و طلا میزنن الکی ؟

من کرجم گوهردشت کوچه ها خلوته والا میرم بیرون صدای موتور میاد میترسم تو خیابون قبلیمون چند سال پیش دقیقا این اتفاق افتاد کسی هم نرفت کمک یک خانم تا طلاش رو دزدیدن...

یک کلیپ چند روز پیش دیدم برای زعفرانیه تهران هست که بالاترین رتبه سرقت گوشی آیفون رو داره محله پایین که نمیان دزدی کنن این مدلی جاهایی که وضع مالی مردم بهتره دزد موتور سوار هم بیشتره

نمونه اش سرقت از علی دایی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پس این همه کلیپ درمیاد که گوشی و طلا میزنن الکی ؟ من کرجم گوهردشت کوچه ها خلوته والا میرم بیرون صدا ...

هوووم آره کرج و حومه رو شنیدم که امنیتش جالب نیست قمه کش و اینام داره😞

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

امنه شهرم.بجز دزدی قتل و تجا.وز تقریبا نیس اصلا

الان میان میگن ندیدیم کجایی مگه اصلا اینجوری نیست این کلیپ ها هم که می‌بینیم الکیه فیلم بازی میکنن!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️