2777
2789
اگه مقابل ژاپن پنالتی نمیگرفتن دو دقایق آخر میباختن 

شک ندارم تو ایرانی نیستی بعد از بازی ایران و قطر هرتاپیکی راجع به بازی میزنن بدو بدو میای و با تند ترین لحن تیم ملی رو تخریب میکنی و واسه اکرم عفیف تبلیغ میکنی از دولت قطر حقوق میگیری که ایرانیارو ضعیف و قطریا رو گنده نشون بدی؟😏

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

35 ساله که به عرب ها میبازیم چه شانسی هست که همش بدشانسی میاریم؟    

ما همیشه به ژاپن میباختیم اولین بار بود جلو عربا باختیم همین قطر که انقد گندش کردین امسال بعد از چهارده سال تونست ایرانو ببره وگرنه همیشه جلو ایران بازنده بوده

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

اونا دلی بازی میکردن تمام توانشوند گذاشته بودن ن عین مال ما بین دو نیمه با وعده پول یکم دوعیدن ...

چی میگی عزیز! 

گل های صعود به جام جهانی تیم ملی رو همه رو طارمی زد😐🤣 

بزرگترین حماقتِ انسان در زندگی، لبخند زدن به کسی است که ارزش نگاه کردن هم ندارد!