2777
2789
عنوان

زودپز دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 4632 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیق نمیدونم چون چندتا وسیله دیگه هم برداشتم اما فکر کنم 9 تومن اینا بود الان خونه نیستم بذار ببینم ...

اوه چقد گرون البته من دوسال پیش سه ونیم خریدم خدا کنه مال تو اصل باشه منکه هرجا بردم تعمیر گفتن اصل نیست

اوه چقد گرون البته من دوسال پیش سه ونیم خریدم خدا کنه مال تو اصل باشه منکه هرجا بردم تعمیر گفتن اصل ...

برا اون زمانم شما گرون خریدی

نمیدونم والا خدا کنه، اصلا آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه

با اون قیمت به شما جنس فیک دادن و هزار دردسر براتون درست شده چطور این پول از گلوشون پایین میره 

چاره ای جز توکل به خدا ندارم🤦‍♀️🤣

برا اون زمانم شما گرون خریدی نمیدونم والا خدا کنه، اصلا آدم نمیدونه به کی اعتماد کنه با اون قیمت ب ...

بعد دوماه خراب شد بردمش پیشش گفتم اینهمه پول گرفتی خرابه زیز بار نرفت حرومش بشه

ببخشیدمن میخوام بخرم درست نشد زودپزت

درست شد تقریبا ولی بازم بعضی وقتا سر میره اعصابمو خورد کرده خیلی پشیمونم به نظرم کلا کلیپسی نخر تفال که اصلاااا

سلام عزیزم منم زودپز همین مدلیه متاسفانه اونم مثل مال شما خراب شده تونستید درستش کنید ؟من هشت تومن گ ...

نه عزیزم قشنگ گرفتم همچین درشو کوبیدم زمین که خراب بشه دیگه ازش استفاده نکنم ده جا بردمش درست نشد دیگه انداختم دور دوباره خریدم

نه عزیزم قشنگ گرفتم همچین درشو کوبیدم زمین که خراب بشه دیگه ازش استفاده نکنم ده جا بردمش درست نشد دی ...

سلام عزیزم

زودپز جدیدت چه مارک و چه مدلی هست

ازش راضی هستی؟