2777
2789
منم نچراله نچرالم البته اینکه پول هم ندارم بی تاثیر نیست 😁😁😁

من پول دارم والا از عوارضش میترسم 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

منم وز هس شاید باورت نشه ولی ن رنگ مو تالا زدم، ن ناخون، ن مژه.. هیچچچچ ساده و نچرال

چند سالته؟

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ک عارع من دیروز رفتم ی جشن تو ی سالن بزرگ دور تا دور نگاه میکردم ادم هایی ک دماغشون قوز داشت ...

عهههههه چ جالب😅

من پول دارم والا از عوارضش میترسم 

من اولش دوس داشتم لبامو ژل بزنم و ببینم رو هم عمل کنم اما الان به این نتیجه رسیدم پول هم داشته باشم بازم عمل نمیکنم کراتین مو هم چند نفر دوستام انجام دادن گفت خیلی از موهامون ریخته یعنی باید موهات خیلی پر پشت باشه که چیزی بمونه ازشون

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
18

خب زوده 

میکنی ب مرور😁

من اولش دوس داشتم لبامو ژل بزنم و ببینم رو هم عمل کنم اما الان به این نتیجه رسیدم پول هم داشته باشم ...

من دماغمو عمل کردم ولی وحشتناک از ژل و اینا میترسم

میگم نکنه شیمیایی و خطرناک باشه ، کراتین هم خیلی ریزش میاره