2789
عنوان

کاپ پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 40 پست
بعد از اینکه فهمیدی ثریودی و اونو میذاری دیگه واژن خونی شده. به هر حال بازم پد لازمه. یا شاید وقتی ...

خیر بعد از گذاشتن کاپ انگشت رو باید دور کاپ بکشی هم از کامل باز شدنش مطمن بشی هم این که خون اضافه دورش پاک میشه

بزرگ شد اون دختری که از تاریکی میترسید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهش گلم

من میخواستم بخرم ولی یه خانوم دکتر تویه پیجش گفته بود استفاده از کاپ فیبروم میاره..دلیلشم اینکه خون میره داخل کاپ موقع دراز کشیدن و یا غیره این خون دوباره برمیگرده داخل رحم و این خیلی خطرناکه و درطولانی مدت باعث فیبرم میشه

بخاطر همین من خیلی ترسیدم و نخریدمش...شما درمورد این موضوع اطلاعی دارین اینکه خون از کاپ ممکنه برگرده داخل رحم درسته بنظر شما؟؟چون من تازه۲۳سالمه میخوام باردار بشم و میترسم مشکل برام پیش بیاره در اینده ها

من میخواستم بخرم ولی یه خانوم دکتر تویه پیجش گفته بود استفاده از کاپ فیبروم میاره..دلیلشم اینکه خون ...

اصلا درست نیست من بالای ۹سال مصرف میکنم هر ۶ماه میرم پاپ اسمیر چکاپ هیچ مشکلی!ندارم

اصلا درست نیست من بالای ۹سال مصرف میکنم هر ۶ماه میرم پاپ اسمیر چکاپ هیچ مشکلی!ندارم

خداروشکر

ببخشید عزیزم شما توی طول مدت استفاده اش خواستین باردار بشین و عایا بچدار اگه شدین مشکلی براتون پیش نیومد؟؟

خداروشکر ببخشید عزیزم شما توی طول مدت استفاده اش خواستین باردار بشین و عایا بچدار اگه شدین مشکلی بر ...

آره عزیزم بچه دارم و هیچ مشکلی!نداشتم 

عزیزم چه خوب انشاالله همیشه سلامت باشین  منم حتما میخرم پس خیالم راحت شد💖

آره عزیزم درست ازش نگهداری کنید موقه مصرف بهداشت رعایت بشه هییییچ مشکلی ندارید