2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من استفاده کردم یه دونه احساس میکردم رحممو خشک کرده انقد که از خشکیش اذییت میشدم پماد داخلی داشتم تو ...

اره خشک کرده انگار. ولی اقاهه که به من داد یه عکسایی نشون من دادکه اصلامن میترسیدم بذارم انقدوحشتناک بودن ولی چیزی ازم نیومدترسیدم بیشتر نمیدونم خوبه یابد

از نماینده رسمی حکیم زمانی گرفتم کد داشت 

نه بابا کد ایناروولش کن حتی به سیب سلامتم اعتمادی نیست ازجایی که توشهرتون کسی تجربه داره واستفاده کرده اون طرف طب اسلامی واقعابلدبگیر

اره خشک کرده انگار. ولی اقاهه که به من داد یه عکسایی نشون من دادکه اصلامن میترسیدم بذارم انقدوحشتناک ...

نمیدونم بگم استفاده کن یانه من خودم یک دونه استفاده کردم و به کسی پیشنهادش نمیدم

عه عجیبه من یه دونه استفاده کردم تو رحمم مثل خاک ولی سفید میومد 

ببخشیدعزیزانقدسوال میکنم بخدا چون کسی اطرافم استفاده نکرده. یعنی مایع آبکی سفیدمیومد؟برای من فرداش مایع ابکی سیاه میاد که مامانم میگه خودشه که حل شده 

ببخشیدعزیزانقدسوال میکنم بخدا چون کسی اطرافم استفاده نکرده. یعنی مایع آبکی سفیدمیومد؟برای من فرداش م ...

خواهش میکنم عزیزم اشکال نداره اره منم مایع سیاه میومد مامانت راست میگه خود قرصص که اب شده ولی بعدش دیگه ترشح نداشتم اصلا و هیچی ازم نمیومد دستشویی میرفتم خودمو با دستمال پاک میکردم رو دستماله یه چیزای قهوه ایی بود که واسه قرصه بود 

بعد پرسیدم که چرا هیچی ازم نمیاد که گفتن خودت باید دربیاری منم با دست تمیز تا جایی که میشد دراوردم بعدش مه پماد داخلی استفاده کردم چرب شد افتاد

مرسی عزیزم. کسی ندیدی استفاده کنه؟

چرا خواهرشوهرم استفاده کرد اونم گفت یه چیزای سفیدی ازم درمیاد اونا راضی بودن من راضی نبودم 

یکی از دوستامم دستگاه داشت استفاده کرد بار اول افتاد خونریزی اخه وقتی دستگاه داری نباید استفاده کنی رفت دکتر بهد گفت دکترم خیلی دعوام کرده گفته استفاده نکن