2777
2789
عنوان

۲۹ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 52 پست
اگ از لحاظ شلوغی میگی که همه شهرهای بزرگ همینن وگرنه مشهد بزرگ و امکانات فول و جاهای تفریحی زیاد و. ...

نه ببین یه حالتی هست که فقط کسایی که اطراف حرم هستن یا حالا یسری شغل های دیگه زندگی خوبی دارن کلا بخاطر وجود عربا و افغانستانی ها وضعیت داغونی داره تو یه هفته شاید فقط امدی گشتی بیشتر زنای مشهدی طلاقین کارم که همش برای افغانستانی هاهست

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

اگ از لحاظ شلوغی میگی که همه شهرهای بزرگ همینن وگرنه مشهد بزرگ و امکانات فول و جاهای تفریحی زیاد و. ...

شلوغ از این بابت که همشهری نباشن اکثرا به نظرم سخته مشهد فقط برا مسافرت رفتم پر از مسافران غرب افغان بود به نظر منم سخت اومد کنار اومد با این شلوغی ها

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا خیابون راهنماییش و سجاد و فرامرز 

ابوذر و رضا که لاکچری ترینشه

کسایی که اینجوری میگن یا مشهدی نیستن یا کلا مشهد و به دور حرمش میشناسن

من مشهدیم ۴ ساله حرم نرفتم

چنددین سال جانباز بودم الان هفت تیر

نه ببین یه حالتی هست که فقط کسایی که اطراف حرم هستن یا حالا یسری شغل های دیگه زندگی خوبی دارن کلا بخ ...

من خودم اصالتا مشهدی ام ولی شمال زندگی میکنم

اینو قبول دارم بجای ایرانیا هرچی کاره افغانیا محاصره کردن

حیف مشهد

من دخترِ ایرانم✨

شلوغ از این بابت که همشهری نباشن اکثرا به نظرم سخته مشهد فقط برا مسافرت رفتم پر از مسافران عرب و افغان بود به نظر منم سخت اومد کنار اومد با این شلوغی ها

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دقیقا بالاشهرش بهشته پایین شهر پر افغانیه متاسفانه وکیل آباد عالیه

من ۲۶ ساله مشهدیم یه افغانی ندیدم

یه بار تو مطب دکتر تو احمد اباد فقط یه خارجی شیک دیدم فک کنم عرب بود مترجمم همراهش بود اومده بود ژل بزنه🤣

وکیل اباد که لعنتی قدم به قدم قهوه بیرون بر دارن همه با تیپ های خفن و حیوون خونگیشون در حال پیاده روین

دقیقا خیابون راهنماییش و سجاد و فرامرز  ابوذر و رضا که لاکچری ترینشه کسایی که اینجوری میگن یا ...

درسته

بیشتر کسایی ک مشهد مسافرت میرن فقط دور حرم میرن فکر میکنن کل مشهد همینه درصورتی ک بهترین امکانات برا مشهده

من دخترِ ایرانم✨