2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 95 پست
خدا لعنتش کنه من که نمیگذرم ازش

دلم میگیره واقعا یه نفر به خاطر هوسرانی خودش زندگی چند نفر رو با اینکه نسبت بهشون مسئول هست رو به راحتی خراب میکنه و هیچ حس تعهد و‌مسئولیتی نداره و همچنین نداشتن وجدان که اگر داشت میدونست شریک زندگیش عمرش ‌جوانیش رو تو‌خونه ی من صرف کرده و همچنین این بچه ای که خودم باعث به وجود اومدنش تو‌دنیا شدم چرا باید به خاطر یه هوس مسخره و عوض شدن نظرم باید با زندگی اینا به این راحتی بازی کنم واقعا امیدوارم خدا به فریادی برسه و‌حقت رو ازش بگیره دعا کن عزیزم چاه حدیث کسا و سوره بس بگیر از خود خدا کمک بگیر و بهش پناه ببر که فقط اونه که میتونه جوابگو‌دل شکسته تو باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میگیره واقعا یه نفر به خاطر هوسرانی خودش زندگی چند نفر رو با اینکه نسبت بهشون مسئول هست رو به را ...

خیلی پرو من و خانوادم هی کوتاه میایم ولی اصلا انگار متوجه نمیشه،روش زیادتر میشه،دلم میخواد دختررو پیدا کنم جرش بدم حیف که آثاری از خودش نمیزاره

خسته ترینم
خیلی پرو من و خانوادم هی کوتاه میایم ولی اصلا انگار متوجه نمیشه،روش زیادتر میشه،دلم میخواد دختررو پی ...

حق داری عزیزم شوخی نیست زندگی خودت و بچه ات خراب شده اذیتی سخته هیچ دردی هم تو زندگی زناشویی به نظرم بالاتر از خیانت نیست متوجه ام سخته اما از خدا بخواه دعا کن و نذر کن چله بگیر اینا رو که میگم نیاز نیست که حتما یه آدم مذهبی باشی و خیلی مومن که بخوای انجام بدی من از خیلی ها شنیدم که با متوسل شدن حاجت گرفتن تو همین نی نی سایت خیلی ها گفتن که ما خواسته هایی داشتیم که محال میدونستیم برامون روبه راه شه اما با توسل و خوندن چه دعاهایی خواسته مون اجابت شده از خدا تو‌دعاهات بخواه که هرچی به صلاح خودت و بچه ات هست‌‌بهتون بدت و یه زندگی که آرامش داشته باشید بهتون بده انشالا که‌مشکلت حل شه یه روز دلت شاد شه و این خشم و نفرت ازت دور شه 

عزیزم اگر برات خیلی مهمه که دختره رو پیدا کنی شرایطش رو نداری به کسی بگی برات خیلی نامحسوس شوهرت رو تعقیب کنن باور کن یه هفته نشده اگر کسی باشه تو زندگیش دستش برات رو میشه مگه تو اون شهر شما زندگی نکنه 

عزیزم اگر برات خیلی مهمه که دختره رو پیدا کنی شرایطش رو نداری به کسی بگی برات خیلی نامحسوس شوهرت رو ...

چرا تو شهر ما زندگی میکه،ولی کی و بفرستم تعقیبش کنه شوهرم خیلی خیلی زرنگ میفهمه

خسته ترینم