سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حقایق هستند که آدمها را از هم دور میکنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ میگوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدمها یکبار عمیقاً عاشق میشوند، چون فقط یکبار نمیترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یکبار، ترسها آنقدر عمیق میشوند که عشق، دیگر دور میایستد ...
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
نیمه دوم چهل نفر تو دروازه شون بود سر هر فرصت واقعا نمیشد
💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙