2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترتو عوض کن حتما متخصص باشه.  نسخه های قبلیتم ببر بگو اینا رو خوردم فایده نداشته یه چیز دیگه ...

بخدادکترمم عوض کردم ،الان ۵روزه داروی نسخه دکتر میخورم  نمیدونم هی استرس دارم،خیلی بده

بخدادکترمم عوض کردم ،الان ۵روزه داروی نسخه دکتر میخورم  نمیدونم هی استرس دارم،خیلی بده

پس باید صبر کنی هنوز. مرتب بخور . استرسم هرجور میدونی از خودت دور کن برو بیرون فیلم ببین آهنگ گوش کن بهتر میشی انشالله 

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔

من دوسال پیش مثانه دردعصبی گرفته بودم 

که یکسال طول کشید تا خوب بشم.

بیش از ده تا متخصص اورولوژیست رفتم اما داروهاشون که مال اعصاب بود فایده ای نداشت برام.سونو و آزمایش خون و ادرار و پاپ اسمیر و بقیه چیزا هم گرفتن ازم اما همشون سالم بود و گفتن از اعصابته.اخرکار میخواستن سیستوسکوپی کنن منو که یه لوله بندازن تو مثانه ببینن مشکل چیه دقیقا اما باز چندتا پزشک دیگه گفتن نیاز به سیستوسکوپی نیستش و بجای اینچیزا برو دکتر اعصاب.

اما من تو اون تایم دکتر اعصاب نرفتم.تازه جدیدا دارم میرم چون باز جدیدا یه جای دیگم درد عصبی داره😐

خلاصه که من علائمم اینجوری بود.

تکرر ادرار اصلا نداشتم.فقط موقع ادرار کردن خودمو که تخلیه میکردم میدیدم همچنان ازم ادرار میاد یعنی هرچی زور میزدم بازم ادرار میومد.

یا به محض اینکه خودمو تو دستشویی شستشو میدادم مثانه درد میشدم و آتیش میگرفتم از بسکه مثانم داغ می‌کرد و میسوخت.سوزش هم داشت مثانه گزگز می‌کرد.

یا مثلا می‌دیدی دستشویی میرفتم بعد ۵ دقیقه بعدش میرفتم حمام اما به محض اینکه تو حمام آب می‌خورد به بدنم به قدری به مثانه فشار میومد که اگه همونجا تخلیه نمیکردم مثانه می‌ترکید فقط.

و اینکه موقع نزدیکی فوق العاده درد داشتم و خیلی از علائم های دیگه.

بعد من طب سنتی هم رفتم گفت غلبه صفرا داری که از شدت گرمای زیادی مثانت اینجوری شده.بعد چندتا دارو داد خوردم اما خیلیم تاثیر نداشت تا اینکه یکی از دوستام گفت چندتا دمنوش برا عفونت ادراری و سنگ کلیه خوبه منم بطور اتفاقی اونارو مصرف کردم گفتم شاید برا مثانه عصبی هم بدرد بخوره.اونوقت در عرض ۲ ۳ هفته خداروشکر بعد از یکساااال نجات پیدا کردم. 

دمنوشایی که مصرف میکردم پونه کوهی و گزنه و پنیرک و خارخاسک بودش.که از همه بهتر همون خارخاسکه اما همرو قاطی کن باهم روزی ۲ ۳ لیوان بخور اونم‌ به مدت ۲ ۳ هفته.

ان شاالله که برا شماهم نتیجه بده🙏🌹

این دمنوش رو به یکی که عفونت ادراری داشت گفتم اونم‌خورد و خوب شده بود.

من دوسال پیش مثانه دردعصبی گرفته بودم  که یکسال طول کشید تا خوب بشم. بیش از ده تا متخصص اورول ...

ممنون عزیز ایشالله منم امتحان میکنم نتیجه بده به امید خدا،فقط ماله من اختلاس ادرار ،به زور اونم خیلی کم میاد ،ایشالله جواب بده

ممنون عزیز ایشالله منم امتحان میکنم نتیجه بده به امید خدا،فقط ماله من اختلاس ادرار ،به زور اونم خیلی ...

قربونت ❤️برا من تو سونوگرافی یه آزمایشی نوشتن که انگار بفهمن چند سی سی تو مثانم ادرار باقی میمونه که مشخص شد ۴۰ سی سی باقی میمونه اما دکترا گفتن بخاطر همون مثانه عصبیه.

حالا میخوای این سونوگرافی هم که گفتم انجام بده 

شاید مشکلت چیز دیگه ای باشه مثل احتباس ادراری و...

اما اگر واقعا عصبیه اینارو بخور ان شاالله که جواب بگیری عزیزم

البته 5روزه دارو میخورم

سلام چه دارویی میخوری؟ من کلیه هام ورم کرده بعضا کمترم میرم  دکتر گیج بود هیچی نفهمید فک کنم بخاطر عصب مثانه م هس ایجوری میشه کلیه هام ورم میکنه میشه کمکم کنین 😣😣😣