2777
2789
من پشت کنکوری ام

به نظرتون میشه تااخراسفند یازدهمو خوند هرروز فیزیک میخونم روزی ۲یا۳ساعت ...یا حتی۴ ساعت

هیچی ازش بلدنیستم

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

به نظرتون میشه تااخراسفند یازدهمو خوند هرروز فیزیک میخونم روزی ۲یا۳ساعت ...یا حتی۴ ساعت هیچی ازش بل ...

به عقیده من فیزیک درسیه که نسبت به سایر درس ها بازدهی بالاتری داره

یک پسر مو فرفری مشهدی🍁                                    دانش آموخته مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان🌱                طرفدار طبیعت گردی حقوق حیوانات و،استقلال💙

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به نظرتون میشه تااخراسفند یازدهمو خوند هرروز فیزیک میخونم روزی ۲یا۳ساعت ...یا حتی۴ ساعت هیچی ازش بل ...

یعنی با مطالعه زیاد و تست زیاد از فیزیک زود نتیجه میرسین ولی ریاضیات و زیست دیر بازده هستن . و مطالعه پیوسته نیاز داره و طول می‌کشه تا ماحصل مطالعات دریافت بشه

یک پسر مو فرفری مشهدی🍁                                    دانش آموخته مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان🌱                طرفدار طبیعت گردی حقوق حیوانات و،استقلال💙
یعنی با مطالعه زیاد و تست زیاد از فیزیک زود نتیجه میرسین ولی ریاضیات و زیست دیر بازده هستن . و مطالع ...

میشه لطفا درصدای پارسالتونو بگین بامعدل

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

من که خودم اصلا عملکردم رضایت بخش نبود من دو سال و نیم واقعا زندگیم رو پای این عرصه گذاشتم ، ولی خب به خاطر استرس زیادسر جلسه و روز های آخر حالم خیلی بده بود

به همین خاطر درصدد های قابل توجهی نبود ، ولی معلم ۱۹,۱۵ شد ، البته ترمیم هم می‌خوام بزنم

برا مصاحبه ارتش باید حتما مجرد باشی؟شرط سنی داره

دقیقا نمیدونم، ولی تا جایی که یادمه همه ما اونجا مجرد بودیم

به همین خاطر درصدد های قابل توجهی نبود ، ولی معلم ۱۹,۱۵ شد ، البته ترمیم هم می‌خوام بزنم

ترازمعدلتون چقدربود