2777
2789
عنوان

سوره کوثر❤

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 28 پست

استارتر التماس دعای فراوان دارم ازت ، شما تاپیک دعا زیاد میزنید میشه خواهش کنم منو و دوتا خواهرمو @آیه_و_آیماه  و @ملوسکتونم  رو تو دعاهات یاد کنی؟ 

بهم بگو از ته دل برات صلوات میفرستم ، به شرط لیاقت سر نماز شب هم دعا میکنم ، به فضل خدا ، به اجابت دعاهام ایمان دارم🤲

از خدا بخواه ایمانمو زیاد کنه ، برای خوشبختی و موفقیت دخترم مهسا و حاجت روایی همسرم امیر التماس دعا دارم🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
استارتر التماس دعای فراوان دارم ازت ، شما تاپیک دعا زیاد میزنید میشه خواهش کنم منو و دوتا خواهرمو @ ...

بله کلا ۴۰ سوره کوثر برای ۱۰ نفر جمعا ۴۰۰ تا نیت کردم ولی برای همسر و دختر شما و خانم @ملوسکتونم و @نخودسیاه هم دعا میکنم و خیلی ملتمس دعا هستم خدا کارهای من رو درست کنه💞💜💞

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله کلا ۴۰ سوره کوثر برای ۱۰ نفر جمعا ۴۰۰ تا نیت کردم ولی برای همسر و دختر شما و خانم @ملوسکتونم & ...

عزی دلم یه دنیا ممنون ،انشالله حاجت روابشی مهربونم ،منم امروز تا جایی که بتونم براتون آیت الکرسی بخونم وقت کنم بیشتر میخونم وقت نداشته باشم تا ۵تا رو میخونم ،امیدوارم به بهترین شکل همه چیز درست بشه برات 

برای سلامتی بچه هامو همسرم دعا کن همسرم فردا آزمایش میده ،البته آزمایش معمولیه ولی چیزی تو آزمایش نباشه که بخواد هی بره دکتر ،سلامت سلامت باشه ،،جواب خوب باشه ،برای سلامتی وعاقبت بخیری بچه هام موفقیت کار همسرم اسمش هادی ممنونم ازت 

اسم خودمم مریم 

که تو دنیا جز همسرم وبچه هام کسی وندارم ،نه خواهر وبرادر نه پدر ومادر 

الهی خدا دستاتو بگیره 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزی دلم یه دنیا ممنون ،انشالله حاجت روابشی مهربونم ،منم امروز تا جایی که بتونم براتون آیت الکرسی بخو ...

چشم حتما دعا میکنم الهی هیچ وقت آسمان چشمانتون جز مثل باران نعمت شادی آور بارانی نباشه فقط اشک شوق از روی آرامش و هوای دلتون مثل بهار دلپذیر و زندگانی حال دلتون همیشه مثل سمنوی صبح شیرین حسرتی به دل نمونه خودتون و خانواده سلامتی و طول عمر بابرکت داشته باشید💙😍🤲

میشه برا منم دعا کنید هر چه زودتر خدا بهم بچه بده منم براتون صلوات میفرسم 

چشم امیدوارم خدا لایق بدونه اجابتم کنه و التماس دعا دارم خدا کارهای من رو درست کنه و همیشه یار اصلی من باشه💙🤲

چشم حتما دعا میکنم الهی هیچ وقت آسمان چشمانتون جز مثل باران نعمت شادی آور بارانی نباشه فقط اشک شوق ا ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

استارتر التماس دعای فراوان دارم ازت ، شما تاپیک دعا زیاد میزنید میشه خواهش کنم منو و دوتا خواهرمو @ ...

فدات بشم من.خوبِ من،مهربونم❤️

خدا از خواهری کمت نکنه، دورت بگردم ممنونم مهربونم ❤️❤️❤️❤️😘😘😍😍

دلت شاد و تنت سلامت الهی😘❤️

برای حاجت روایی خودت و استارتر عزیز 100 صلوات میفرستم❤️😘

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
بله کلا ۴۰ سوره کوثر برای ۱۰ نفر جمعا ۴۰۰ تا نیت کردم ولی برای همسر و دختر شما و خانم @ملوسکتونم & ...

دررت بگردم من الهی، فدات بشم مهربونم، الهی حاجت روا بشی قربون دل مهربونت بشم 😘❤️

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

ممنون مهربون ، الهی هر آنچه از خدا میخوای همون بشه قسمتت🤲

فدات بشم من.خوبِ من،مهربونم❤️  خدا از خواهری کمت نکنه، دورت بگردم ممنونم مهربونم ❤️❤️❤️❤️😘😘 ...

قربون مهربونیت بشم من خواهر عزیزم ، الهی خیر دنیا و آخرت نصیب قلب مهربونت بشه🤲 خیلی لطف کردی عزیزم ، ممنونتم 🙏

قربون مهربونیت بشم من خواهر عزیزم ، الهی خیر دنیا و آخرت نصیب قلب مهربونت بشه🤲 خیلی لطف کردی عزیزم ...

فدات بشم به مهربونی شما که نیستم گل من 😘❤️

دورت بگردم مرسی عشقم 😍😍❤️