2777
2789
عنوان

خدا بازم بمن بچه داده.... گرچه من نمیخواستم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 100 پست
زایمان طبیعیم‌ هستم سنم خیلی کمه نمیبندن متولد ۷۱ هستم
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا ازین تاپیک منظورم سقط نبوده میخوام ببینم کسی شرایطش مثل من هست چون قطعا نگهش میدارم
از لحظه ای که مادر شدم نمیتوانم بدون شرم به چشمان مادرم بنگرم! ای فرشته زمینی ،ای مادر فداکارم .... بسیار دوستت دارم
خب من ایودی داشتم رفتم ایودی گذاشتم که باردار نشم ولی شد با احتمال ۱ درصد
منم شرایطم مثه شما بود دوقلو 6 ماهه داشتم و باردار شدم با اینکه میخواستم سومیو بیارم،ولی اولش که فهمیدم شوکه شدم بماند که بچم نموند و رفت من موندم و یه عالمه افسردگی من وقتی باردار شدم دیگران سرکوفتم میزدن. عزیزم شرایط سختی در پیش داری،ولی انشاالله خدا کمکت میکنه از خدا برات ارامش میخوام
ببین من و تو ما شدیم رفت...توی 👈❤👉 هم جا شدیم رفت...😉
اصلا فکرشم نمیکردم اینطوری بشه نمیدونم چرا اینطوری دارم امتحان میشم حس میکنم ظرفیتم کمتر ازین حرفاس
منم دومی رو نمیخواستم ..ولی الان که شده دیگه برام عزیزه ولی خوب خیلی هم سخت..از خودم ناراحتم نه از این بچه
عهدی که با تو بستم هرگز شکستنی نیست این عشق تا دم مرگ هرگز گسستنی نیست
مثل اینکه بعضیا عادت کردن اونیکه یهویی باردار نیشه بگه میخوام برم بندازمش من همچین نگاهی ندارم کوتاهیم نکردم ....