2777
2789

من یکی دو هفته پیش حال مرگ داشتم، کامل خودمو باخته بودم، خداروشکر اون دوران سخت گذشت و الان حالم واقعا خوبه 

میچرخه زمونه، اینجور نمی‌مونه 🌱

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا عزیزم

ان‌شاءالله قلب و روحت آرامش بگیره

منم حالم بده استرس و اضطراب دارم، حس میکنم دلم همش هوری میریزه ، یه حس خیلی بد، با اینکه چیزی نشده . الکی اینجور شدم☹️

شاید چون مدت هاس هرشب با گریه میخوابم اینجور شدم 

امشب همش سعی میکنم گریه نکنم😓 شاید این گریه اس این چند وقت فقط تونسته آرومم کنه😔

یه شبایی که فکر میکنی تا صبح حتما میمیری از غصه

صبحش بیدار میشی امیدوار تر از همیشه

ادامه میدی جوری که خودت باورت نمیشه

شبایی که هیچ وقت از سرت پاک نمیشه 

فقط صبر کن ببین آخرش چی میشه

همه چی تو دنیا با صبر درست میشه

بیا گلم برات شعر سرودم چند بار بخون و انجامش بده

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

دوتا دم از بینی یدونه بازدم عمیق از دهان  چند بار  فکر کن چندبار تو موقعیت بد بودی ول ...

آره تو موقعیت بد زیاد بودم ولی ایندفعه واقعا به غیرتم برخورده و تحمل برام خیلی سخت شده دیگه

توکل به خدا🌿
به شوهرم گفتم کتفم درد میکنه گفت زنگ میزنم شوهر قبلیت میگم این کیه تعریفشو کردی خودتو رها کردی منو ب ...

چجوری غیرتش اجازه داده این حرفو بزنه 🤦‍♀️

یعنی شوخی کرد یا جدی گفت؟! 

اگه شوخی کرده بیخیال ناراحت نشو 🙂

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️