2777
2789
عنوان

نامزدم میگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 22 پست
اخه قول قسم آیه بابا از دهن آدم در میاد دیگه . واقعا دعوا ندارم آخه چند سالشه فرداهم تو زندگی بخواد ...

پریودم چندروزه باهاش سرد حرف میزنم نمیدونم چرا تو این دوره ازش متنفر میشم امشبم گفت بیام دلم برات خیلی تنگ شده و فلان گفتم نیا من دلم برات تنگ نشده فکر کنم بخاطر اون ناراحته

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
پریودم چندروزه باهاش سرد حرف میزنم نمیدونم چرا تو این دوره ازش متنفر میشم امشبم گفت بیام دلم برات خی ...

خب پس گفتی نیا دلش پر بوده ازت نباید اینجوری میگفتی 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بگو تو بزار رو حساب دوس داشتن. این مردا چشونه 😐😐😐

هعی خواهر چی بگم والا

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
خب پس گفتی نیا دلش پر بوده ازت نباید اینجوری میگفتی 

خودمم بعدش ناراحت شدم نمیدونم چمه یه ساعت خوبم یه ساعت نه

میگه با من چرا اینجوری میکنی پریودم باهاش سرد برخورد کردم بیشتر بخاطر اون ناراحته

بنظرم دیگچیزی نگو و سکوت کن

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
بنظرم دیگچیزی نگو و سکوت کن

اوم فعلا اونم چیزی نگفته بعضی وقتا واقعا دلم بهش میسوزه

هورمونای آدم بهم می‌ریزه 

خیلی بده لعنتی