2777
2789
عنوان

حقوق ۳۰تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 29 پست
بجز وام ازدواج چقد وام میتونه سقف بگیره؟ 

نمیدونم والا ، الان که همه چی خیلی رفته بالا موقع ساختن خونه نیست بعد اینکه به نوع ساختن خونتون بستگی داره 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم کمک پدر و مادرشونم باید باشه ولی شدنیه

پدرشون  بدبخت خودش سرطان داره البته پدرشون استخدام همین شرکت بودن الان باز نشست شده. خرج بیمارشون هم میده زیر نظر شرکت ‌.در کل یعنی پدرشون نمیتونه  زیاد یا خیلی کم چون  خودشون  گیرن.ولی خودشون استخدام هستن با این حقوق.

حساب کتاب این چیزا رو نکن گلم

اگر پسره اخلاقش خوبه، به دلت میشینه قیافش، خانواده خوب و اصیلی داره 

باهاش ازدواج کن

توکلتم بکن به خدا

بعد از عقد با صبر کردن، برکت و روزی وارد زندگیتون میشه

بستگی داره پدره پولدارداشته باشه که حمایت مالی کنه یانداشته باشه

نع پدرشون نمیتونه زیاد.خیلی کم شاید. حقوقش سال به سال زیاد تر میشه باتوجه به سابق کاریش.ولی الان ۳۰ که ساخت خونه‌ هم به عهدشه  

پدرشون  بدبخت خودش سرطان داره البته پدرشون استخدام همین شرکت بودن الان باز نشست شده. خرج بیمارش ...

الهی عزیزم عیب نداره بنظرم بازم خوبه یه دو سه ماه حقوقشو پس انداز کنه میشه برای بعد از عقد و عروسی هم هر ماه یه مبلغیو پس انداز کنین طلا بگیرین کلی پول جمع میکنین 

حساب کتاب این چیزا رو نکن گلم اگر پسره اخلاقش خوبه، به دلت میشینه قیافش، خانواده خوب و اصیلی داره&n ...

عزیزم  پسر خوبیه .باباشون  بنده خدا سرطان  داره شرکت خرجشو میده داروهارو. ایشو ن فقط گفتن بخاطر باباش خودش خونه میسازه وگفته باید صببر کنید کم کم بسازم   

الهی عزیزم عیب نداره بنظرم بازم خوبه یه دو سه ماه حقوقشو پس انداز کنه میشه برای بعد از عقد و عروسی ه ...

عزیزم  خودش  میگه نمیخام برات کم بزارم  مثلا میگه سرمایه دارم گذاشته برای ساخت  اولیه خونه ولی میگه یه سرویس خوب میخام بگیرم براتو  یا یه سفر خوب میخام ببرم.از یه طرف من نگران خونه هستم میگم واجب نیس سرمایه روخرج کنی . میگه اتفاقا هست ومن نگران خونه هستم 

عزیزم  خودش  میگه نمیخام برات کم بزارم  مثلا میگه سرمایه دارم گذاشته برای ساخت   ...

عزیزمم 

خیلی خوبه اینجوری باشه همینکه این تصمیمارو راجب خوشحال کردنت داره خیلی عالیه خوشبخت بشین

عزیزمم  خیلی خوبه اینجوری باشه همینکه این تصمیمارو راجب خوشحال کردنت داره خیلی عالیه خوشبخت بش ...

فدای تو بشم من خیلی سختی کشیدم  آدمای سمی ک اومدن برای ازدواجم ولی ایشون چند بار دیده بودم دیگه به معرف  گفتن پسندش  کردم میخام البته به خودمم حضوری گفتن ولی خب غیر مستقیم  منم دول دل بودم حالا تصمیم گرفتن بیان خونمون  خونوادگی