2821
2789
عنوان

بیاینننن😄

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 76 پست
من فعلا مبتدیم  بیشتر دوستم برام میزنه اون خیلی خوب میزنه  من میخونم  بهش میگم اون ...

اها منم مبتدیم

فکردم کسیو پیدا کردم سوالام ازش بپرسم

اخه من وقت ندارم کلاس نمیرم فعلا خودم یاد میگیرم ولی خب خوب میزنم با اینکه کلاس نمیرما

خب تموم شد سوالام😁

تا فردا بزار تا باز سوال بیارم برات😑🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

قربون قناری جونم برم ایشالله بلا نبینی  

خدانکنه 🫂☺️

همچنین ممنونم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اها منم مبتدیم فکردم کسیو پیدا کردم سوالام ازش بپرسم اخه من وقت ندارم کلاس نمیرم فعلا خودم یاد میگ ...

حالا من سوال دارم 😁تو با نت یاد گرفتی ؟

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اها منم مبتدیم فکردم کسیو پیدا کردم سوالام ازش بپرسم اخه من وقت ندارم کلاس نمیرم فعلا خودم یاد میگ ...

خب سوال داری میتونم از دوستم بپرسم اگ بخوای 

نه نت بلد نیستم هنوز زیاد

پس تو استعدادت از من بیشتره😁

بدون نت واس من خیلی سخته 

خب سوال داری میتونم از دوستم بپرسم اگ بخوای 

در مورد بداهه نوازی

خودم زیاد نتونستم بسازم

خیلی دنبال جایی گشتم که اهنگای باحال گیتار داشته باشه بتونم بزنم

ولی همشون مثلا نت یه اهنگ دیگه ن

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

پس تو استعدادت از من بیشتره😁 بدون نت واس من خیلی سخته 

چطور سخته یعنی؟

خب من اصولی بلد نیستم

چون با کلاس و استاد پیش نرفتم

خیلی تکنیکارو بلدم ولی به اسم نمیشناسم، میدونی چطور؟

من همرو خودم کشف کردم یکی یکی    

چطور سخته یعنی؟ خب من اصولی بلد نیستم چون با کلاس و استاد پیش نرفتم خیلی تکنیکارو بلدم ولی ...

دقیقا دوستم که همه چی بلده یعنی هنرمنده هااا 

اونم عین تو خودش کشف کرده 

پیش هیچ استادی نرفته 

بهت افتخار میکنم

چطور سخته یعنی؟ خب من اصولی بلد نیستم چون با کلاس و استاد پیش نرفتم خیلی تکنیکارو بلدم ولی ...

میگم یه فیلم از گیتار زدنم پیدا کردم میخوای برات بفرستم ؟

دقیقا دوستم که همه چی بلده یعنی هنرمنده هااا  اونم عین تو خودش کشف کرده  پیش هیچ استادی ...

😁🤣خندم گرفت یهو

دوست منم خودش یاد گرفته اونقدر بلده بزنه و بخونه

صداشم خیلی قشنگه🥺هر موقع گوش میدم از ذوق گریه م میگیره خیلی از ته دلش میخونه

ولی هربار میگم یادم بده میگه بلد نیستم 😑🤣

در مورد بداهه نوازی خودم زیاد نتونستم بسازم خیلی دنبال جایی گشتم که اهنگای باحال گیتار داشته با ...

من هیچ اطلاعاتی از بداهه نوازی دارم 

چقد سختهه رفتم تو گوگل دیدم 

😁🤣خندم گرفت یهو دوست منم خودش یاد گرفته اونقدر بلده بزنه و بخونه صداشم خیلی قشنگه🥺هر موقع گو ...

دوست منم بلد نیس یاد بده 😂😂😂

اصن بخوادم یاد بده گیج شدم همش 

بخاطر همون مجبور شدم برم کلاس

دوست منم بلد نیس یاد بده 😂😂😂 اصن بخوادم یاد بده گیج شدم همش  بخاطر همون مجبور شدم برم کلاس

من خودم ولی یکی دوست داشت خودم کشتم بش یاد بدم هرچی بلدم

یاد نگرفت ولی😑