2777
2789
عنوان

هول بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 39 پست

خب اینجوری کم کم همه متوجه 0می شن و از جمع هاشون حذفش می کنن

یکی از دوستای همسرم از تو پیجش رفته بود چنتا خانومو فالو کرده بود اونا به شوهرم گفته بودن اونم هم به دوستش گفته بود هم بلاک ریپورتش کرده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینجوری کم کم همه متوجه 0می شن و از جمع هاشون حذفش می کنن یکی از دوستای همسرم از تو پیجش رفته بو ...

اصلا من تا وقتی که پا روی دمش نزارم خوبه هم اینکه چیزی مخالفش بگم دیگه قیامت میکنه

خب اینجوری کم کم همه متوجه 0می شن و از جمع هاشون حذفش می کنن یکی از دوستای همسرم از تو پیجش رفته بو ...

اتفاقا بیرونش اینقد خودشو عالم و به روز نشون میده که همه میگن به به😣

بهش بگو همه به همچین آدمهایی میگن هول آویزون و هیچکسم از همچین کاری خوشش نمیاد

بخدا اینقد ازش سیرم که بهشم میگم نمیخامت میخنده و هی مسخره بازی و لودگی میپیچونهذ

بخدا اینقد ازش سیرم که بهشم میگم نمیخامت میخنده و هی مسخره بازی و لودگی میپیچونهذ

خیلی بده ، شوهر دوستم اینجوریه اصلاً غمو تو چشماش میبینم

وقتی حرف از یه سری چیزا میشه همیشه میگه خدارو شکر کنید شوهر من پولداره خوشتیپه اما شعور نداره

هروقت یه حرفی میشه اونایی که می‌خوان بچزونن بهش میگن شوهرت فلانی رو‌هم فالو کرده ها 🫤

اینم دوتا بچه داره نمیتونه جدا بشه 😑

من جای اون خانوم ها باشم شوهر شما رو بلاک میکنم  والا چه معنی داره مردی برای زنِ دوستش یا برای ...

میدونی 

ادم از درد زیاد بعضی وقتا سِر میشه اینقد سر من هر فیلمی بوده پیاده کرده دیگه واقعا بی حس شدم و هیچ انگیزه ای ندارم