2777
2789
سلام عسل خوبییی چه خبرا از نینیت ، سونو نرفتی دیگه ؟  با زن پسره چیکار کردی حرکتی نزدی؟  ...

سلام عزیزدلمم خوبی 

هفته دیگه باید برم سونو 

قرار جشن تعیین جنسیت بگیرم میام حتما تاپیک میزنم قربونت بشم دعاکن برام❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی چکار کردی با جاریت؟ هرکاری کنی حقشه.یه کاری کن خودش بفهمه و حواسش دیگه به حرفهاش باشه زر زر نکن ...

میخواستم این کارو بکنم عشقم ولی حاملم ترسیدم شربشه ماه پشت ابر نمیمونه گلم بالاخره دستش رو میشه بی خیال شدم

سلام عزیزدلمم خوبی  هفته دیگه باید برم سونو  قرار جشن تعیین جنسیت بگیرم میام حتما تاپیک ...

خداروشکر خوبی عزیزدلمم 

عزیزم تو که شوهرت جنسیت پسر دوس نداره ،  میخوای جشن جنسیت بگیری داستان و استرس داری ها  ، اتفاقا قبلا ازت پرسیدم گفتی نه اصلاا نمیخوام بگیرم :)))

اگه داری قطعا میگیری ، حتمااا به شوهرت قشنگ بفهمون که قبل اینکه تو جشن جنسیت معلوم شه بگه من نظرم عوض شده بیشتر دلم پسر میخواد انگار . یا اگه شوهرت همکاری نداره تو قشنگ اعلام کن که پسر دلت میخواد 

چون اگه نی نیت پسر باشه و از قبل جفتتون گفته باشن دختر میخواین و خدا کنه دختر بشه ، هم یه جورایی ضایعس و اون خوشحالی جشن خراب میشه هم فیلمش بعدا میمونه بچتون میبینه ناراحت میشه ، 

حتما شده به دروغ بگین ما نمیدونم چرا بیشتر میلمون رفته رو پسر بچه ها ، یا مثلا باباش به شوخی بگه پسره که نسل منو ادامه میده یا هرچی تو این مایه ها ... 

که چه دختر شد چه پسر شد واستون اوکی باشه خوشحالی جشنتون حفظ شه و در دهن جاریتم بسته بشه 

راستی حتماااا این سری نذاری جاریت جشنتو خراب کنه ها ، اگه چرت و پرتی گفت ، با شوخی و خنده جوابشو بده 

بعدم بیا برا من جزییااات کامل جشنتو تعریف کن 

خیلی ذوق دارم برااات 

مبارکهه خوشکلمم  

خداروشکر خوبی عزیزدلمم  عزیزم تو که شوهرت جنسیت پسر دوس نداره ،  میخوای جشن جنسیت بگیری د ...

فداتشم قربونت برم شما خوبی

اره اول نمیخواستم بگیرم جشن چون واقعا از واکنش شوهرم میترسیدم اما الان باهاش صحبت کردم بخاطر این جوی که تو فامیل راه انداخته حتما باید بگیریم حداقل اگه پسر شد ظاهر رو حفظ کنه تا دهن فامیل بسته شه خیلی پشتم حرفه خیلی اجی برام دعاکن تو دلیم دخمل بشه😍😍😍🥺

خداروشکر خوبی عزیزدلمم  عزیزم تو که شوهرت جنسیت پسر دوس نداره ،  میخوای جشن جنسیت بگیری د ...

سه سنبه وقت سونو دارم قربونت برم حتما تاپیک میزنم با جزئیات تعریف میکنم ساعت ۴هم جشنه بعد جشن میام نی نی سایت دل تو دلم نیست یعنی😭

افرییین حسابی حرف بزن با شوهرت بگو حتماا از قبلشم بگه نظرش رو پسر شده بیشتر 

چون بعد از مشخص شدن جنسیت دیگه هرچی بگه فایده نداره دیگه . میگن تو عمل انجام شده داره از پسرش تعریف میکنه 😂

بازم ایشالله همون دختری باشه که میخوای 

ولی شماها خودتونو واسه پسر اماده کنین یهو وا نرین اون وسط

اره منتظرتممم بیا تعریف کن واسم قشنگم 

ایشالله که همه چی عالی باشه و بهت خوش بگذرههه

میخواستم این کارو بکنم عشقم ولی حاملم ترسیدم شربشه ماه پشت ابر نمیمونه گلم بالاخره دستش رو میشه بی خ ...

آره عزیزم کار خوبی کردی. از این جاری عفریته بعید نیست زهرشو ب بچت بزنه دور از جون.

واقعا ماه پشت ابر نمی مونه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
افرییین حسابی حرف بزن با شوهرت بگو حتماا از قبلشم بگه نظرش رو پسر شده بیشتر  چون بعد از مشخص ش ...

قربونت برم عشقم اره خیلی باهاش صحبت کردم که جلو مهمونا حفظ ظاهرکن حرف حدیث جمع بشه خودشم قبول کرده خدا کنه بخیر بگذره دعاکن عزیزم سه شنبه حدودا ۶اینامیام تاپیک میگم وای دارم استرس میمیرم بخدا🥺🥺

آره عزیزم کار خوبی کردی. از این جاری عفریته بعید نیست زهرشو ب بچت بزنه دور از جون. واقعا ماه پشت اب ...

اره بخدا میترسم اول از خدا بعد از روباه خانم 

خدا جواب کارشومیگیره ازش 

قربونت برم عشقم اره خیلی باهاش صحبت کردم که جلو مهمونا حفظ ظاهرکن حرف حدیث جمع بشه خودشم قبول کرده خ ...

عزیزدلمم 

استرس ندههه به خودتتت 

دیگه واسه شوهرت توضیح دادی خودش میفهمه حق باتوعه و گرفته موضوعو ، حواسش هست

تو دیگه استرس نده به خودت ، میدونی که بارداریتم حساسه ، نباید استرس داشته باشی

شما که دارین قبلش اعلام میکنین نظرتون رو پسر عوض شده جدیدا ، دیگه نی نی چه دختر شه چه پسر جفتش بُرده براتون ، استرس برای چی عزیزم.

سعی کن ریلکس بگذرونی این دو روزو 

سر خودتو گرم کن کمتر فکر کنی که استرس بیاد سمتت ، دیگه ایشالله ۳ شنبه این قضیه جنسیت جمع میشه و استرسش میره ازت، راحت میشیی .. 

من منتظرتم ۳ شنبه پس عسلل  

عزیزدلمم  استرس ندههه به خودتتت  دیگه واسه شوهرت توضیح دادی خودش میفهمه حق باتوعه و گرفت ...

فدات بشم من مهربونم ممنون بهم دلگرمی میدی ❤️❤️❤️❤️

ایشالله که هرچی خیرپیش بیاد 

اره اره توضیحات لازم به شوهرم دادم ایشالله که تابلو بازی در نیاره بهش گفتم اگه پسر شد اونجا ناراحتیتو نشون بدی طلاق میگیرم ایناروفامیلای خودم بهم گفتن ایشالله که جواب بده🥺

فدات بشم من مهربونم ممنون بهم دلگرمی میدی ❤️❤️❤️❤️ ایشالله که هرچی خیرپیش بیاد  اره اره توضیح ...

قربونت عزیزدلم  

ایشالله که عالی پیش میره همه چی 

به خدا توکل کن دیگه بهش فک نکن