2777
2789
عنوان

چجوری معامله رو فسخ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 39 پست
اره اونم مبلغی زیاده خب من دارم دق میکنم شوهرم مثه …..خوابیده

متاسفانه تاامضا شه قرارداد دیگه نمیتونی کاری کنی وبزن بیخیالی ایشالا بهترینا برات رقم بخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافیه فقط بری بنگاه وبگی ک پشیمون شدی ...وفسخش کنه...چون مدارک بنام نزدی ب راحتی‌ فسخ میشه...

عزیزم قولنامه رو بنگاه نوشت 

هم خریدار امضا کرد هم من

پنجاه تومن هم زد ب کارتم 

بنگاهی سندو گرفت فردا بره دنبال کارای شهرداری 

وااااای خاک بر سرم

کافیه فقط بری بنگاه وبگی ک پشیمون شدی ...وفسخش کنه...چون مدارک بنام نزدی ب راحتی‌ فسخ میشه...

بله میشه ولی ضررزیان وپشیمون کرد داره بستگی به قرارداد گاهن تا ۳۰درصد مبلغ 

عزیزم قولنامه رو بنگاه نوشت  هم خریدار امضا کرد هم من پنجاه تومن هم زد ب کارتم  بنگاهی ...

پس مبارکش باشه...ایقد ک داری ازخریدار دفاع میکنی ازخودت دفاع نمیکنی...حق پشیمانی ک ننوشته وبعدشم پول آنچنانی برات نزده۵۰تومن ....سند انتقال ک ندادی و فردا برو بگو پشیمونم نهایتن بعد۱ساعت بگو مگو فسخ میکنن..

ببخشید تونستید فسخ کنید ملکتون را؟ منم فروختم پشیمونم.

سلام ببخشید نیومدم سایت 

اره عزیزم همون نصف شب یعنی ساعت سه پیام دادم هم ب بنگاهی هم خریدار ک پشیمونم ولی صبح منو پیچوندن ک یعنی پیامو‌نخوندن  رفتن دنبال کارهای سند منم رفتم نشستم بنگاه تا شب ک مجبور بشن پس بدن وقتی پشیمون بشی تا بیست و چهار ساعت میشه اعلام پشیمونی کرد 

سلام ببخشید نیومدم سایت اره عزیزم همون نصف شب یعنی ساعت سه پیام دادم هم ب بنگاهی هم خریدار ک پشیمونم ...

ما هم گفتیم پس بده نداد. دیگه. فکرکردم شماازطریقزشکایت پیگیری کردید. 

❤️❤️

ما هم گفتیم پس بده نداد. دیگه. فکرکردم شماازطریقزشکایت پیگیری کردید.

ن عزیزم تا بیست وچهار ساعت قانونی هس باید پس بده خیییلی منو اذیت کرد اون ی روز تا تونستم فسخ کنم 

شما حتما بعد از ی روز اطلاع دادین ک نمیشه فسخ کرد البته اونم میشه فسخ کرد در صورتی ک ضرر زیانی ک توی قولنامه قید شده بدین

حالا هم ک نشد پس بگیری اشکال نداره فکرتو بزار واسه جای بهتر حرص نخور عزیزم

ن عزیزم تا بیست وچهار ساعت قانونی هس باید پس بده خیییلی منو اذیت کرد اون ی روز تا تونستم فسخ کنم شما ...

باورت نمیشه دوساعت گذشته بود نمیدونی چه دعوایی راه انداخت. وگفت پس نمیدم. 

❤️❤️

باورت نمیشه دوساعت گذشته بود نمیدونی چه دعوایی راه انداخت. وگفت پس نمیدم.

اون نامردی کرده تا ی روز میشه فسخ کرد بعد از یروز ضرر زیان باید بدی فسخ کنی

اشکال نداره خودتو ناراحت نکن کاریه ک شده فکرتو بزار واسه کار بهتر ک سرمایه تون از دست نره بازم ملک بخر با پولش

اون نامردی کرده تا ی روز میشه فسخ کرد بعد از یروز ضرر زیان باید بدی فسخ کنیاشکال نداره خودتو ناراحت ...

توکل به خدا. ممنون عزیزم که جواب دادید. حالا شکایتش کردیم ان شالله بتونیم پسش بگیریم. گولم ن زد یه میلیارد زیرقیمت خریذازمون

❤️❤️

2790
2778
2791
2779
2792