2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 69 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عکاسی که میری اینا یادگاری میمونه لباس تور کرایه کن نه اینا

آره  ولی کلا ساده دوست دارم 

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         
چرا نداره  خودت نمی‌بینی زشته

زشت نیستن که خواهر 

عطر آزادی،                                               ‌                                                    حامی حیوانات🐣🐾                (♀️=♂️)              وگن🍀)         
اولی البته اگه برات مهم نیست اینقدر باز

💚 

لباس عروس اینقدر بی ریخت 

بی ریخت :/

خوشکلن ولی سلیقه ی من نیست من دوست دارم یکم شیک تر و خانومانه تر و ظریف تر باشه با پف خیلی کم نه اینجوری آویزون

مشاور تحصیلی ، برنامه ریز درسی ساعتی و مبحثی در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی و آزمون‌گرفتن ، با کمترین قیمت برنامه یک هفته ۵۰ تومن

خداییش لباس عروس پفی بپوشید اینا فقط تو تن مدلاشون قشنگه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
دومی شیکه

خیلیی