2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرههه اینطوری که خوبه همش فکر میره پیش قیچی نوک تیزاشون🫠

ن بابااا قیچی چیه فقط ی قلمو هست ک اونم قلقلکت میشه من اولین پاپ اسمیرم چون عفونتم زیاد بود حس میکنم اصلا قلموعه ب پوستم نخورد اصلا نفهمیدم برای دومی ک عفونتم کم شده بود یکم قلقلک شدم 

من انجام دادم درد که آره یه مقدار داره بستگی داره کلا چقدر آدم حساسی باشی خوبیش اینه زمانش کوتاهه

مثلا من به دردای دیگه خیلی پوستم کلفته آخ نمیگم 

ولی کلا به معاینه و پاپ اسمیر و ... اینا فوبیا دارم 🤪

ولی در کل هیچی به نظرم بدتر از فشار دادن شکم بعد از سزارین نیست 

ن بابااا قیچی چیه فقط ی قلمو هست ک اونم قلقلکت میشه من اولین پاپ اسمیرم چون عفونتم زیاد بود حس میکنم ...

آها 

منم عفونت داشتم کلی آزیترو با پماد برا تسکین زخم و اینا داد

من انجام دادم درد که آره یه مقدار داره بستگی داره کلا چقدر آدم حساسی باشی خوبیش اینه زمانش کوتاهه ...

آره 

من معاینه رفته بودم خودم اصلا عین خیالم نبود مادرم با دوتا زایمان طبیعی میترسید دکتر معاینش کنه حالا مجبورش کردم بعد باز دکترو میگفت خانوم دکتر میترسم 🥲احساس میکنم هر کسی از لحاظ روحی اکی نباشه دست خودش نیس

اره من تجربه‌ای نداشتم اما میگن که حس بدیه😁اما نی نی دار شدن که نعمته 

خوب شدی؟

والا دکتر قبلیم میگفت کمتر شده و باز میگف ن و اینا 

سفالکسین داد نمیدونم سفکسیم داد 

بعد باز دورشون ک تموم میشد میرفتم پیشش خیلی ناله میکرد و همش میگفت وضعیت خوب نیست منم رفتم پیش ی مامای دیگه که گفت چیز خاصی نیست خوب میشی الانم نرفتم واسه معاینه پسفردا برم پاپ میگم نگاه بندازه ولی در کل روح اون دکتره هم موثره بهت انرژی مثبت بده ناخوداگاه بهت منتقل میشه اما خودم حس میکنم از عذر خواهی میکنم ترشحاتم که رنگ نرمال گرفتن ممکنه اوکی شده باشه 

والا دکتر قبلیم میگفت کمتر شده و باز میگف ن و اینا  سفالکسین داد نمیدونم سفکسیم داد  بعد ...

اگه خوب نشدی دیگه آنتی بیوتیک نخور واقعا ضرر داره پرس و جو کن ببین کی پلاسما انجام میده برای عفونت عالیه از آنتی بیوتیک راحت میشی

آره  من معاینه رفته بودم خودم اصلا عین خیالم نبود مادرم با دوتا زایمان طبیعی میترسید دکتر معای ...

گل گفتی بستگی به روحیه آدم داره 

من کلا نسبت به اون منطقه خیلی حساسم 😂

ولی نسبت به بیماری ها و مشکلات دیگشون کلا خیلی پوست کلفتم

اگه خوب نشدی دیگه آنتی بیوتیک نخور واقعا ضرر داره پرس و جو کن ببین کی پلاسما انجام میده برای عفونت ع ...

ممنون از راهنماییت عزیزدلم

ببین به حدی دوره سوم مصرف قرصام روی معدم کار میکردن که دائم ،ببخشید بالا میاوردم

پلاسما نمیدونم چیه

گل گفتی بستگی به روحیه آدم داره  من کلا نسبت به اون منطقه خیلی حساسم 😂 ولی نسبت به بیماری ها ...

منمممم خیلی حساسم 

اصلا اذیت میشم حتی بهش فکر میکنم😥اگه تاپیکای اولمو بخونی متوجه میشی بخاطر ترس و خراب شدن(🤣)اون قسمت، یسری مشکلات متاهلی هم داشتم. که داشت هاد میشد خداروشکر حل شد.

ممنون از راهنماییت عزیزدلم ببین به حدی دوره سوم مصرف قرصام روی معدم کار میکردن که دائم ،ببخشید بالا ...

فدات

انتی بیوتیک خیلی ضرر داره پلاسما درمانی برای عفونت و زخم واژن و رحم سرچ کن تو نت برات میاره درموردش بخون همشهری هستی برو مطب از منشیا بپرس ببین کدوم دکتر انجام میده بگو برات انجام بده من سه ماه پیش جلسه ای ۵۰۰یا۶۰۰میدادم دهانه رحمم درحال زخم شدن بود با ی جلسه خوب شد عفونتم زیاد بود گفت با سه جلسه خوب میشی ولی چهارتا بیا ک مطمئن بشی متاسفانه دوتاشو رفتم و باردار شدم دیگه نشد ک برم حالا باز یخورده عفونت گرفتم نمیخوامم آنتی بیوتیک بخورم نمیدونم چ کنم