2777
2789
عنوان

اونای ک هیچی نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا صفریم ولی امید دارم یه روری پولدار ترین آدم فامیل میشیم 😍

بخدا ماهم ینی صفر صفر ولی ی جوری امید دارم ک خودم گاهی وقتا حس میکنم ی امید واهیه ولی از ته دلم ب معجزه ایمان دارم ک ی روزی صاحب همه چی میشیم

ایشالا

منتظر فرصت نباش تلاش کن و کوتاه نیا .من تو زندگی شغلی کم گذاشتم و کاری از پیش نبردم.دوستام با استعداد کمتر از من تلاش بیشتری کردن و موفق شدن.اما تو زندگی زنا شویی کم نیاوردم زجر کشیدم برنامه ریزی کردم شکست خوردم به بدبختی دوباره پا شدم و خدا رو شکر الان به نسبت قبل پیشرفت نسبتا خوبی داشتیم .دارم تمرین میکنم دیگه کم نیارم

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   

عزیزم خدا بزرگه هر کسی هر چی داره از کم شروع کرده تا به یه جایی رسیده من و همسرم از زیر صفر شروع کردیم یعنی یه کوه قرض و بدهی داشتیم چون خانواده ی همسرم  هیچی خرجش نکردن حتی عروسی هم نگرفتن روزایی بود که ما پول سیب زمینی پیاز نداشتیم توکلت به خدا باشه کم کم همه چی درست میشه

منتظر فرصت نباش تلاش کن و کوتاه نیا .من تو زندگی شغلی کم گذاشتم و کاری از پیش نبردم.دوستام با استعدا ...

اخه من مشکلم همینجاست شوهر م شب میره شب میاد واس ماهی ۹ تومان منم چون دخترم کوچیکه نمیذاره کار کنم

بخدا ماهم ینی صفر صفر ولی ی جوری امید دارم ک خودم گاهی وقتا حس میکنم ی امید واهیه ولی از ته دلم ب مع ...

میگن یه ضرب المثلی هست میگه بچه فقیری یه روز تو جمع گفت من یه روز مولتی میلیاردر میشم همه بهش خندیدین به جز اون مولتی میلیارده😎ببین یه جوری اذیت شدم از دست فقیری هرکس یه چیزی پشت منو شوهرم گفته باید موفق بشممممم بایددددد

[QUOTE=327302212]عزیزم خدا بزرگه هر کسی هر چی داره از کم شروع کرده تا به یه جایی رسیده من و همسرم از زیر صفر شروع کرد ...[/QUOTEممنونم مرسی من خیلی امید دارم ولی همسرم ن