2777
2789
عنوان

عمل دماغ

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 39 پست
الان دیگه همه طبیعی عمل میکنن. منم بهترین کاری بود کردم دکترت کی بود؟

دکتر علیرضا محبی

هستی عکس بذارم؟

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه محبی هم جزو خوباست بذار

گذاشتم ببین.البته قبلم واقعا افتضاح بود خیلی تغییر کردم

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
خوب شده عزیزم🥰 ببین مدل بینی های مارو کسی نمیفهمه عمل کردیم اصلا گوشتی بودی؟ پره هاتو باز کرد؟ چقد ...

برای تو ک خیلی خوبه

اره بشدت گوشتی با پوست ضخیم و سوراخای کوچیک..هر دکتری قبول نمیکرد ولی محبی عمل کرد گفت۱۰ درصد تغییر میکنی.گفتم همینشم خوبه

قیمتش مهر امسال۵۸ شد

خوب میگیره!!  محبی جزو تاپاست من ۱۲۵ دادم 🫤

پشماممممم.

پبش کی عمل کردی🥲🥲🥲

البته منو یه دکتر بهش معرفی کرد گفت ک اگ راه داره کمتر بگیر

توشهر ما یه دکتر بسدت معروف و کاربلد هست ۲۰ میگیره.ولی دوسال بعد نوبت ویزیت میده.یک سال ونیم بعدویزیت هم نوبت عمل میده