2777
2789
عنوان

حالم از اینکه خوشگلم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14149 بازدید | 322 پست

الان دقیقا چه ربطی داره خوشگلی و وفادار نیستی متعهد نیستی اینادقیقا چه ربطی بهم داره فکرکردی هرکی خوشگله باید هرز بپره؟ منظورم شما نیستی ها اینکه فکرمیکنی خوشگل نمیتونه متعهد باشه میگم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂🤧🤧

🤧🤧😮‍💨😮‍💨😂

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نخند وقتی نمیدونی چه درد بزرگیه دائم امتحان بشی متنفرم از حالی که پیدا میکنم

😭😭😭😭😭😭😭😭وای دای نیه دیسن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

عزیزم ازخدابحاه فقط همین خدا قلبتو سرد میکنه نسبت به مردای نامحرم دورکعت نماز بخون و ازخداکمک بخاه واینکه شوهرت توسرما براتو کاررمیکنه ولی مردای دیگه هوسشون که خوابید استفاده که کردن ولت میکنن ابروتم میبرن تهدید میکنن 

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

+++++😂😂

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

+++++😂😂

عه چرا ریپ نخورد.

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»