2777
2789

عین مامان بزرگ منه

مادرش مرده بود با مادرشوهرم رفتم مراسمش مادرشوهرم از من جلوتر بود اونو گرف بغل کرد بوس کرد راهنمایی کرد همون لحظه ک بغلش کرد با من چش تو چش شد بعدش که مادرشوهرم رد شد پشت کرد به من با من اصلا حرف نزد 🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جا زندگی نکردم باهاشون ولی خواهرای شوهرم همیشه بی دلیل با من قهرن با مامانم چنین رفتاری انجام دادن بی محلی و پشت کردن ادب و تربیت خودشونو نشون میدن اینجور ادما 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

تربیت و اصالت نداشته خودش رو نشون میده؛ دیگه محلش نده در شانت نیست این ادم مورد داشتیم پسر اوسکو ...

باهام قهره اما من خانواده اش مثل خواهراش زن داداشاشو میبینم خیلی گرم احوالپرسی میکنن.بابا این خیییییلی شوته

سالهای سال دارم با این مشکل دست و پنجه نرم میکنم هر بارم که این کار میکنه عصبی میشم.البته دختراشم دق ...

اگه دختراش عقل داشته باشن به مادرشون میگن کارت اشتباهه پس خانوادتن بی عقلن 

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

عین مامان بزرگ منه مادرش مرده بود با مادرشوهرم رفتم مراسمش مادرشوهرم از من جلوتر بود اونو گرف بغل ک ...

همخونت بوده دیگه بدتر.باز خوبه به مادرشوهرت احترام گذاشته

اگه دختراش عقل داشته باشن به مادرشون میگن کارت اشتباهه پس خانوادتن بی عقلن 

دخراش لنگه ی مادرشونن.اصلا این عجوزه ی زشت رو اسطوره ی زیبایی،عقل،اصالت میبینن.اصلا اگه ولشون کنی میگن الهه ی خوبی هاست مادرمون.بارها با خودم گفتم همین حرفتو.من یه اشتباه از مامانم ببینم بهش گوشزد میکنم.اینا بی عقل که هستن فوق العادهدبی اصالتن

مادر شوهر من قهر نمیکنه ولی رفتارش یجوری سرده انگار بعضی مواقع قهره ( البته به جهنم)  مامانم ه ...

آره اینم صم بکمه.مامانم وقتی باهاش حرف میزنه مینه این دیگه کیه حرف نمیزنه وقتی هم میخواد حرفربزنه دو تا بارت میکنه بی عقل 

اینا هم دقیقا اینجوری ان. مودی ها

همش بخاطر هوش و سطح پایینشونه ادمای باهوش هیچ وقت چنین رفتارایی نمیکنن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت