2777
2789
عنوان

سرویس طلا حتما باید خریداری بشه ؟ 🥲🥲🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 82 پست
آره خب از پول من قراره براشون خرج کنن منم سهمی دارم

بابات اینقدر اختیار اموالشو نداره که وقتی زندس برای بچش خرج کنه؟ 

یه لحظه فک کن بچه های خودت برای اموالی که سال ها براشون زحمت کشیدی اینجوری نقشه بکشن. دور از انسانیت نیست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا خودت میگی از بابای زندت ارث میخوای؟ اونم حالا حالا ها نمی‌خواد جایی بره دور از جون که تو به ...

مگه فقط کسایی که میمیرن ارث میگیرن دختر عمو هام و پسر عمو هام کلی زمین و خونه از باباشون گرفتن

حالا شاید من نخواستم حالا حالا برم شما چرا میگین 

گفتم بعد۱۲۰ سال 

همه میمیریم ولی شما احتمال بده قبل پدرتون از دنیا میرید

مالی که به صاحبش وفا نکرده به شما هیچ وقت وفا نمیکنه 

شما میتونی بگی پدرم به جهیزیه من فکر نمیکنه اما نمی تونی بگی ارثیه منو داره میده به برادرم 

خیلییی زشته که در مورد پدرت اینطور صحبت میکنی

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

من چیکار به اونا دارم همیشه بین من و اون فرق میزارن 

پس مشکل ریشه ای تر ازین حرفاست! دیگه نمیدونم چی بگم.قطعا یک جای کار پدر و مادرت میلنگیده که دخترشون همین الان ارث و میراث میخواد

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه فقط کسایی که میمیرن ارث میگیرن دختر عمو هام و پسر عمو هام کلی زمین و خونه از باباشون گرفتن

اون ارث نیست،هدیه هست

ارث بعد از مرگه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اونا از بس حریص و طماع بودن 

مگر اینکه خود پدرشون خواسته باشه قبل فوتش بده بهشون 

وگرنه هیچ دلیلی وجود نداره بچه از پدر یا مادری که هنوز فوت نکردن ارث بخواد!!

این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
اونا از بس حریص و طماع بودن  مگر اینکه خود پدرشون خواسته باشه قبل فوتش بده بهشون  وگرنه ...

دقیقااااا

اصلا بنظرم اون پدر خرد میشه 

بابای بیچاره منو دکترا جوابش کرده بودن بستری بود چون من مجردم میخواس ی خونشو بزنه ب نامم اینو ک گفت من انقدررر گرررریه و زاری کردم و قبولم نکردم 

خداروشکرررر خدا بالاتر از همس نجاتش داد الان سایش بالاسرمونه ولی همیشه میگه من اینجوری گفتم دخترم این رفتارو کرد 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
2790
2778
2791
2779
2792