2777
2789
عنوان

مریضی

365 بازدید | 26 پست

این دیگه چه مریضی هست از جمعه تا حالا افتادم بدنم درد میکنه سرفه های شدید سرفه هام جوریه که قفسه سینمم درد میگیره بیحال شدم همش خوابم اصلا خیلی بده چند روزه فقط ارزو مردن میکنممم اینقدر حالم بده 

دوبار سرم زدم ولی انگار نه انگار همیشه وقتی مریض بودم سرم میزدم خوب میشدم ولی این دفعه نه تب لرز دارم با دوسه تا پتو میخابم ابریزش بینی اشک از چشمام میاد

چکار کنم به نظرتون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینو گرفتم دقیقا ادم خوب نمیشه با چیزی فقط باید بگذره بنظرم یه توع آنفلوآنزا یا کرونا هست . چون سرماخرودگی با سرم خوب میشه آدم منم دو هفتس داغونم با این تفاوت که سرفه ندارم عفونت گوش دارک

منم همینو گرفتم دقیقا ادم خوب نمیشه با چیزی فقط باید بگذره بنظرم یه توع آنفلوآنزا یا کرونا هست . چون ...

وای خدا لعنت هرچی بیماریه بکنه دارم میمیرم اینقدر سرفه کردم خسته شدم 

وای خدا لعنت هرچی بیماریه بکنه دارم میمیرم اینقدر سرفه کردم خسته شدم 

منم انقد گوشم سوت کشید و بی حالی دارم مردم تازه بخاطر گوش سرم گیج میره و تهوع میگیرم فقط آرزوم اینه تموم شه بخدا مگ میشه دو هفته همش یه حال باشه😑

علائمت چی بود چند وقت طول کشید بهتر شدی 

فک کنم اواخر دی بود 

چشم درد

گلو درد

بعدش سرفه هم اضافه شد الانم سرفه میکنم گهگاهی

آبریزش بینی هنوزمممم منو ول نکرده 

سر درد

بدن درد

دوستان رتبم از آخر ۲ شده😂تیکر هدف✌️
منم انقد گوشم سوت کشید و بی حالی دارم مردم تازه بخاطر گوش سرم گیج میره و تهوع میگیرم فقط آرزوم اینه ...

وای دقیقا 

منم مامانم دقیقا پارسال همینجوری شد گوشش سوت میکشید سرش گیج می‌رفت حالت تهوع رفت دکتر گفت به خاطر مریضیه گوشت سکته زده شنوایی گوش سمت چپش ضعیف شده 

خدا لعنت کنه این چین لامصب که اول کرونا رو آورد الان بقیش

فک کنم اواخر دی بود  چشم درد گلو درد بعدش سرفه هم اضافه شد الانم سرفه میکنم گهگاهی آبریزش ب ...

دقیقا علائم منم همینه 

دارم میمیرم هرچی سرم میزنم خوب نمیشه ولی موقع های دیگه تا سرم میزدم خوب میشدم ولی الان نه

دقیقا علائم منم همینه  دارم میمیرم هرچی سرم میزنم خوب نمیشه ولی موقع های دیگه تا سرم میزدم خوب ...

اصلا هیچی تاثیر نداره

منم سریع رفتم دکتر زود خوب شم اصلا هیچی 

یدونه آمپول زدم الکی

باید صبر کنی خودش خوب شه

من واقعا هنوزم آبریزش بینی دارم و گاهی سرفه

ب قول تو قفسه سینه م هم درد میگرفت

چاره چیه 

هیچی رو این بیصاحاب تاثیر نداره

راهکارهای خونگی از دمنوش و اینا استفاده کن

چیزای گرم بخور واسه سرفه خویه 

آبریزش بینی هم خیلی اذیت کنندس

فک کنم ۵ تا ۱۰ روز علائم کمتر میشن

دوستان رتبم از آخر ۲ شده😂تیکر هدف✌️
وای دقیقا  منم مامانم دقیقا پارسال همینجوری شد گوشش سوت میکشید سرش گیج می‌رفت حالت تهوع رفت دک ...

این علایم ناراحت کننده اش چقدر طول کشید بره ، داروی خاصی مصرف کرد؟