اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
سراغ دارم کسی رو که ۴ صبح می خوابه ۶ صبح بیداره و مدام در حال فعالیت این نمی تونه مقیاس درستی باشه
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
اره چرا نشه آدمایی هستن که سه ساعت میخوابن بستگی به خودت داره که بدنتو چجوری تنظیم کنی من از بعده یه ماجرایی بدنم اینجوری تنظیم شده کم میخوابم زیاد بیدارم کارامم انجام میدم فقط فقط فقط یه وقتایی که خوابم زیره یه ساعت میره یکم حالم بد میشه که سعی میکنم درستش کنم
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..
ببین من متاهلم خونه دارم علاوه بر اون یه شغله دیگه هم دارم که دقت و هوشیاریه بالایی میخواد فکرشو بکن سه وعدهی اصلی غذا رو درست میکنم واسه خونوادم بماند که یهو هوسه چیزا دیگه هم میکنن ... تمیزکاریه خونه رو هر روز انجام میدم نظافته اهله خونه شستنه لباسا و غیره..... بعد شغله خودم میاد فکرشو بکن تازه زبانم میخونم😂کلا جنب و جوشه فراوان دارم الانم دمه عیده قربونش برم این که دیگه یه پروژهی تمام عیار واسه ما خونهدارهاست
جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..