2777
2789
من شبارو حدودا تا ۴ بیدارم😁

اخ اخ 

ولی من به روز خودم رو خواب میکنم 

از همه بدتر همسرم فکرمیکنه من با اون خوابم میبره بهش نمیگم شبا تا دیروقت بیدارم 

وقتی خوابش میبره گوشی برمیدارم 

وگرنه میگ چیکارمیکنی تو گوشی و .....

😇

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

🤣🤣🤣اخ اخ  خیلیی بده واقعا

بی خوابی عوارض زیاد داره ....شنیدم ملاتونین واسه بی خوابی خوبه ولی بری دکتر بهتره 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
اخ اخ   ولی من به روز خودم رو خواب میکنم  از همه بدتر همسرم فکرمیکنه من با اون خواب ...

بعضی ها واقعا سیستم بدنشون ترجیح میده شبا بیدار باشن نمیشه کاریش کرد

من از دوران مدرسه تلاش کردم صبح زود بیدارشم یا مطالعه کنم 

سحر خیزباش تا کامروا باشی شعاررری بیش نبود

یعنی یه خط هم درس نمی تونستم بخونم صبحا !

فقط شب 🌙⭐️

.

منه دیوانه ک شش باید پاشم جفدم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چون کاری نمیکنی ک خسته بشی خوابت ببره

سراغ دارم کسی رو که ۴ صبح می خوابه ۶ صبح بیداره و مدام در حال فعالیت این نمی تونه مقیاس درستی باشه

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
سراغ دارم کسی رو که ۴ صبح می خوابه ۶ صبح بیداره و مدام در حال فعالیت این نمی تونه مقیاس درستی باشه

من دقیقا همینم... باورت نمیشه از شش صب بیدارم دیشب ساعت سه چهار بود که خوابیدم

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
ببخشیدا اون آدم نیس😅🤣 آخه مگه اصلا همچین چیزی میشه 

بله ...‌ وقتی مشکلات بهت فشار بیاره میشه 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

دیگه بعضی وقتا انقد وقت زیاد میارم ناهارمو هفته صب درست میکنم😂انقد توو خونه واسه خودم کار میتراشم که نگو جالبیش اینه اصلا خواب به چشمم نمیاد اصلا خسته نمیشم !!!!

ببخشیدا اون آدم نیس😅🤣 آخه مگه اصلا همچین چیزی میشه 

اره چرا نشه آدمایی هستن که سه ساعت میخوابن بستگی به خودت داره که بدنتو چجوری تنظیم کنی من از بعده یه ماجرایی بدنم اینجوری تنظیم شده کم میخوابم زیاد بیدارم کارامم انجام میدم فقط فقط فقط یه وقتایی که خوابم زیره یه ساعت میره یکم حالم بد میشه که سعی میکنم درستش کنم 

آخه کار داریم تا کار 😑

ببین من متاهلم خونه دارم علاوه بر اون یه شغله دیگه هم دارم که دقت و هوشیاریه بالایی میخواد فکرشو بکن سه وعده‌ی اصلی غذا رو درست میکنم واسه خونوادم بماند که یهو هوسه چیزا دیگه هم میکنن ... تمیزکاریه خونه رو هر روز انجام میدم نظافته اهله خونه شستنه لباسا و غیره..... بعد شغله خودم میاد فکرشو بکن تازه زبانم میخونم😂کلا جنب و جوشه فراوان دارم الانم دمه عیده قربونش برم این که دیگه یه پروژه‌ی تمام عیار واسه ما خونه‌دارهاست