2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اشکالی نداره. شما همیشه نازنین صدا کنید. کاش مشکل مادرا اسم بچه هاشون بود. مادرهایی رو میشناسم که بچه هاشون بیماری لاعلاج داره اونا دیگه اسم براشون مهم نیست غرق مشکلات بزرگتری هستن

خوبه حالا برو عوض کن امونش نده یکی از فامیل های ما اسم ۲تا پسر های بزرگش طاها و طاهر بود سومی رو می ...

فقط طاها قشنگ بود بین ۳تا اسم.باورت میشه همسایه مادرم ۳تا بچه کوچیک دارن عمر عثمان و خلیفه اسماشونه با اینکه شیعه هم هستن .خلیفه رو کجای دلم بذارم یا کرار و طارق و یعقوب این چیزا میزارن تو اهواز 

آره اتفاقا  تارا یکی ازگزینه های انتخابی من واسه دخترم بود الان متوجه شدم رو ماشینم هست ولی خ ...

مرسوم هم باشه بعد یه مدت مسخره میشه

ثبت احوال بخاطر حفظ حرمت نفس آدما اجازه نمیده اسم اشیا و ماشین بذاریم روی بچه که بعضی بچه ها قربانی نادانی بعضی پدرمادرا نشن ولی کمپانی های خودروسازی  برعکسش رو دارن انجام میدن متاسفانه‌که همون نتیجه رو میده قربانی شدن بعضی انسانها 

این همه شرکت خودروسازی تو جهان‌ هیچکدوم این کارو نمیکنن بجز ایرانخودرو و سایپا!!!

فکن اسم منو بابام  میذاشتن نازنین صغری😲😲😲😲😲😲

اسم منم از رو مادربزرگام می زاشتن صدیقه صغری خدا گمون نیاره 🫢

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده