2777
2789
همکلاسی  دخترم ۱۲ سالشه  اسمش   تیبا    وسط سال عوض کرده بیتا   الان ت ...

تقصیر پدر مادر نیست 

سایپا و ایرانخودرو نباید اسم آدما رو بذارن رو ماشین

۱۲ سال پیش تیبا اسم دختر بوده نه اسم ماشین‌ بعد اسم ماشبنو گذاشتن تیبا باعث مسخره شدن اسم یه عده شدن

همچنین دنا، ساینا ، تارا و....

ینی بنظرتون لیلا خیلی اسم بدیه؟

ترکیبش بده 

وگرنه جفتشون خوبه

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرت تو چهل سالگی چ اسمی برا خودش انتخاب کرده😄😄😄 حالا صداش میکنن؟

خداییش دلوین ۴۰ ساله ندیدم

گاهی اوقات  بعضی ها شور.... رو درمیارن

پریسا   پریا   شادی   این همه اسم مناسب سن و سال

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
مهوا قشنگ تره  نفس دیگه خیلی خز شده خدایی  از جمله اسم هایی بود که اصلا خوشم نیومد  ...

نفس رو دوس دارم چون معناش برازنده دختره واقعا دختر مثل نفس میمونه ولی خب مهوا هم خاص و شیک  و معنای قشنگ داره 

کارمون ب طلاق کشید الان راضیه عوض کنه

خوبه حالا برو عوض کن امونش نده

یکی از فامیل های ما اسم ۲تا پسر های بزرگش طاها و طاهر بود سومی رو می خواست بزاره طائف 

شوهرش گذاشت هاتف 🙄😐

چون خواهر شوهره دستور دادن الانم راضی نمی شن عوضش کنن یکی دیگه زجر می کشه یکی دیگه اختیار داری می کنه 

چیه مثل ها تُف خونده می شه 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
بخدا افسردگی گرفتم

کار خودتو بکن 

هر چی دوست داری صداش بزن 

اوج بی احترامی یک مرد به زنشه که وقتی اون روی تخت ببمارستان داره درد میکشه بره اسم انتخابی خودشو بزاره

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630