2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط طاها قشنگ بود بین ۳تا اسم.باورت میشه همسایه مادرم ۳تا بچه کوچیک دارن عمر عثمان و خلیفه اسماشونه ...

محمد طاها و محمد طاهر و آخری هم می خواست بزاره طائف.  که بعدش کوتاه اومد گفت می زارم محمد حسین 

شوهرش به دستور خواهرش یعنی با انتخاب خواهر شوهره گذاشتم هاتف 

یعنی واقعا خاک تو سر شون کنن 

چه اسم های مزخرفی واقعا عمر و عثمان و خلیفه و یعقوب و شبیر و....و......و 

خیلی اسم های عربی بدی می زارن جنوبی ها 

پسره به چه خوشکلی اسمش چیه عبدالرحیم وای وای مال لار هم هست عرب نیست 🤦‍♀️

خدا زخم ها رو جبران می کنه🙂

تو توضیحات مینویسن بعد تغییر؟

فک نکنم برا شمارو بنویسن.فک نکنم درد سر زیادی داشته باشه.موقه صدور شناسنامه میگفتین بی دردسر بودین،چون اشتباه خودشونه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

اسم بچشو گذاشته نظام هرکی میپرسه با افتخارم میگه نظام

😐😐😐😐

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

اسم بچشو گذاشته نظام هرکی میپرسه با افتخارم میگه نظام

پسرم تو سایت اسما میگشت گفت نی نی پسر بود بذار نظام دختر بود بذار نشاط .الان گفتی یاد حرفش افتادم همون لحظه از سلیقه اسمیش مخصوصا پسر جا خوردم آخه قبلش پیشنهادای دیگه هم داده بود خیلی خوبودن