2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقت کنم حتما دوست دارم این کار کنم 

وقتی نمیخا    ولشون کن تا عید  پر بشه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
وای چه ذوقی کردم من😅😅😅

دوتا محصل با یه نوزاد داری  واقعا

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
من ابروهام میکرو کردم

اره    بزار   زیرو  رو پر شه   پهن میشه با   لیفت ابرو ببر بالا   نازکه خیلی

اره والله 

ماشالا  خدادحفظشون کنه

اره    بزار   زیرو  رو پر شه   پهن میشه با   لیفت ابرو ببر بالا   ...

چشم فردا نوبت دکتر پوست دارم میخوام به خودم برسم دوست دارم بچه هام مامان جوون داشته باشن

چشم فردا نوبت دکتر پوست دارم میخوام به خودم برسم دوست دارم بچه هام مامان جوون داشته باشن

جونی سنی نداری    همسن ها شما هنو شوهر نکردن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز