2777
2789
عنوان

بیاین بگین با شوهر بددهن چه کنم؟

185 بازدید | 18 پست

سلام خانما شوهرم بشدت صفر وصده،یهو جوش میره وسط دعوا یه حرفای زشتی میزنه یه ساعت بعد مثل چی پشیمون میشه،ولی دردی از دلم برنمیداره

یه هفته باهاش قهر کردم سرسنگین بودم تو خونه ،هی مزه پروند آشتی کردم الان سر یه چیز مسخره باز لیچار بارم کرد منم چوابشو تا حدی که حرمتا بیشتر از این نریزه دادمولی واقعا نمیتونم بی ادب باشم

خانمای با تجربه یه راه حل تاثیر گذار جلوی پام بزارین

واقعا بددهن نیستم و نمیتونم هر چی تو دهنم اومد و رو زبونم بیارم،از بی آبرویی و سلیطه بازی وسط دعوا خوشم نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهر طولانی  چاره ساز نیست

سر سنگین شو باهاش دفعه بعد

اما اگه لازم بود سرد حرف بزن

بگو بخند نه فقط 

حرف واجب

برای من نتیجه داد

البته بد دهن نیست نصبت ب من فقط کوشه کنایه می زد ی مدت

ک خدا رو شکر حل شد

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خانمای با تجربه یه راه حل تاثیر گذار جلوی پام بزارین واقعا بددهن نیستم و نمیتونم هر چی تو دهنم اومد ...

چقدر خانومی آفرین💐💝

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خانمای با تجربه یه راه حل تاثیر گذار جلوی پام بزارین واقعا بددهن نیستم و نمیتونم هر چی تو دهنم اومد ...

مال منم خيلي بي ادب و بد دهنه

يعني تو دعوا اصن نميفهمه از دهنش چي در مياد

من فحش هايي كه بهم ميده سكوت ميكنم نيم ساعت بعد پشيمون ميشه مياد منت كشي چون اگه باهاش دهن به دهن بيام بدتر فحش ميده

قهر طولانی  چاره ساز نیست سر سنگین شو باهاش دفعه بعد اما اگه لازم بود سرد حرف بزن  بگو ...

منم همین کارو کردم سری  قبل ولی ادم نشد باز تکرار کرد از سرش نمیوفته

چقدر خانومی آفرین💐💝

قربونت بشم،ولی یچیزی نصیبم شده که همه چیش خوبه ولی یهو حوش میاره،وادب و احترام سرش نمیشه اون لحظه

منم بدم میاد کسی یهو لگد بزنه زیر سطل شیر و همه خوبی هاشو گند بزنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1058748/%DA%AF%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B9%D8%A7

قربونت بشم،ولی یچیزی نصیبم شده که همه چیش خوبه ولی یهو حوش میاره،وادب و احترام سرش نمیشه اون لحظه م ...

زنده باشید

حق دارید میفهمم تون 

مال منم خيلي بي ادب و بد دهنه يعني تو دعوا اصن نميفهمه از دهنش چي در مياد من فحش هايي كه بهم ميده ...

یجاهایی برنمیتابم عزیزم جوابشو میدم حتی اگه بدتر بشنوم ولی با اشتی ومنت کشی هم از دلم درنمیاد خب مرد حسابی من زنتم دودقیقه بعد از حرفات خجالت نمیکشی نمیگی فردا باهاش چشم تو چشم میشم