2777
2789
عنوان

سلام مامانا میشه بیاین کمک😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله  

سلام عزیزم من دوباره درگیردخترم شدم عوق زدنش امونموبریدبازدوباره.این دفه رفتیم پیش دکتر دستجردی فهمیدعلتش چیه گلوی دخترم متورم شده برای همین حالت عوق زدن بهش دست میدادبرج7هم ویروس جدیده روگرفته بودهمونم باعث متورم شدن بیشترش شدداروی آلرژی بهم دادبایه پودرالرژی که روزی یکی رومیریزم توابمیوه اش  الان 1هفتس دارم میدم بهش خداروشکرخوب شده گلوشم عفونت داشت مال همون سرماخوردگیه ویروسیه برج7که برای اونم چرک خشک کن داد

سلام عزیزم من دوباره درگیردخترم شدم عوق زدنش امونموبریدبازدوباره.این دفه رفتیم پیش دکتر دستجردی فهمی ...

سلام  عزیزم دقیقا منم  درگیرم  باورت  میشه کل خو نه رو شستیم از بس بالا اورد هر روز یه جا ... یک ماهه زندگیم  رفته رو هوا بچم آب شده انگار..... ریه اش و گلوش شدید خلط گرفته بود  همش  سرفه و پشت بندش عق می زد و .... پودر منظورتون سینکاست  یا مونته لوکاسته ؟ 

سلام  عزیزم دقیقا منم  درگیرم  باورت  میشه کل خو نه رو شستیم از بس بالا اورد هر ...

حتماببرش پیش دکتر دستجردی منکه دیگه ناامید بودم خیلی دستش سبکه وتشخیصش درست خداخیرش بده 

سلام  عزیزم دقیقا منم  درگیرم  باورت  میشه کل خو نه رو شستیم از بس بالا اورد هر ...

منم یکسره وعضم همین بودفرشاکه به گندکشیده شده هنوزندادم قالیشویی روتشکیا وروبالشتیاروهمش میشستم که خداروشکرمشکل دخترم حل شداینم آب شدطفلی.حتمایه نسخه ببرش