2777
2789
عنوان

سلام مامانای عزیز که بچه های ۱۶ ماهه دارن لطفا میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 32 پست
فدای محبت شما چقد دلسوزانه جواب دادین. بله همینطوره. والا من دائم پیششم باهاش بازی میکنم همش بوس و ب ...

حق داری عزیزم خیلی سخته که دست تنهایی، وای منم یه دستشویی نمیتونم برم! میفهممت، بعضی وقتا آدم تحملش تموم میشه.  ولی از خودت کم نذار، همون جور که به بچه ت غذا میدی یه قاشق خودت بخور یکی به بچت بده، کلاس های مادر و کودک هم میتونی ببریش یا خانه بازی، اینجوری حداقل یک ساعت سرش گرمه

شهر ما به شدت سردسیره خیلی میترسم و میدونم این بهانه گیریاش فقط مال تو خونه موندن زیاده. ما شده دو ه ...

عزیزدلم جاهای سرپوشیده ببرش، خانه بازی ،شهربازی ایشالله بهار که شد براش جبران کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری عزیزم خیلی سخته که دست تنهایی، وای منم یه دستشویی نمیتونم برم! میفهممت، بعضی وقتا آدم تحملش ...

فدای محبتت شما اولین نفری که میگی حق داری ...میگی میتونی خسته بشی...‌من از اطرافیانم فقط سرزنش میشنوم و انگ تنبلی....

راستش ما کورد هستیم و تو شهر ترک نشین هستیم بدبختی منم همینه که زبون بچه کورد هست و نمیتونم ببرم جایی که زبان دیگه بشنوه و قاطی کنه و زبون باز نکنه

فدای محبتت شما اولین نفری که میگی حق داری ...میگی میتونی خسته بشی...‌من از اطرافیانم فقط سرزنش میشنو ...

عزیزدلم کرد زبانی، 😍😍😍 من ارتباط محدودی با آدمای کرد داشتم و به نظرم بسیار قوی، شریف و دوست داشتنی هستن،         

ای بابا امان از دست اطرافیان که فقط آدمو ناامید میکنن، کاش پیشت بودم بغلت میکردم و بهت میگفتم تنها نیستی، من گاهی از شدت خستگی گریه‌م میگیره، بی خوابی خلقم رو پایین آورده، مچ هر دو دستم دردگرفته از بس بغلش کردم، دلم لک‌زده ۲ ساعت یه خواب راحت داشته باشم، دلم لک زده ۲ ساعت بدون فکر برم از خونه بیرون ولی.... تو زن قوی ای هستی که تو این دوره که خیلیا از زیر بار مسئولیت بچه فرار میکنن بچه دار شدی تو مامان خوبی هستی که به خاطر بچت از تفریح و استراحتت زدی، تو مامان خوبی هستی هرجوری که باشی بهترین مامان بچه‌تی، هیچ‌مادری کامل نیست.   در مورد زبان هم نگران نباش با چند جلسه جایی بره اتفاقی نمیفته، بلاخره تو اون بستر که ترک زبان هستند هم باید رشد کنه

از ته دل برای سلامتی و خوشبختیتون دعا میکنم خیلی خیلی بهم انرژی خوب و مثبت دادین

عزیزی شما ممنون از دعای قشنگت، انشاالله هزار برابر این دعا توی زندگی خودت جاری باشه همیشه

عزیزدلم کرد زبانی، 😍😍😍 من ارتباط محدودی با آدمای کرد داشتم و به نظرم بسیار قوی، شریف و دوست داشتن ...

ای وایییییی بخدا اشکم در اومد از حرفات.... 

خیلی ممنونم....خیلی خیلیییی ممنونم. هر شب انقد گریه میکنم که چرا داد میزنم سرش ولی خداشاهده خیلی کم میارم.

واقعا بوی مهربونی میدی شما واقعا از ته دلم میگم کاش نزدیک هم بودیم و دوست میشدیم هیچوقت شمارو ول نمیکردم انقدر که مثبت و مهربونی شما

ای وایییییی بخدا اشکم در اومد از حرفات....  خیلی ممنونم....خیلی خیلیییی ممنونم. هر شب انقد گری ...

عزیزمی، منم حس و انرژی خوبی از شما گرفتم، شما هم معلومه خیلی دلسوز و مهربان هستین، آره کاش نزدیک هم بودیم ولی خب همین جا هم میشه باهم دوست بشیم و هروقت گوشی برای شنیدن حرفات خواستی من هستم....

قربونت عزیزم، منم خیلی خوشحال شدم با هم هم‌صحبت شدیم

😘😘😘راستی عزیزم من کارمند ازمایشگاهم همسرم هم پرستاره انشالله که هیچوقت سوال پزشکی نداشته باشی ولی اگه خدای نکرده پیش اومد حتما بهم بگو خوشحال میشم انجام‌وظیفه کنم

😘😘😘راستی عزیزم من کارمند ازمایشگاهم همسرم هم پرستاره انشالله که هیچوقت سوال پزشکی نداشته باشی ولی ...

ممنون از محبتتون، انشالله که شما و همسر و بچه تون همیشه سلامت باشین، اختیار دارین لطف میکنین به من، اگه سوالی بود مزاحمتون میشم.

سلام عزيزم

مامان،بابا،بابايي،اسم همسرم، كيه،چيه،نون،بربري،آب،دايي،به به،دَدَ.. ولي همه چيزو متوجه ميشه بگم فلان چيزو بيار يا ببر انجام ميده ازش چيزي بپرسم با بله و نه جواب ميده.. شبا ١٠ ميخوابه تا صبح فكر كنم ٢،٣بار بيدار ميشه انقدر خوابم كه نميفهمم فقط سينه رو ميذارم دهنش🫤🫤🫤

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
سلام عزيزم مامان،بابا،بابايي،اسم همسرم، كيه،چيه،نون،بربري،آب،دايي،به به،دَدَ.. ولي همه چيزو متوجه م ...

ای جانم عزیزدلم خدا حفظش کنه‌ .پسر منم مامان بابا دردر جیز جوجو هاپو گل غذا نان اینارو میگه بله پسر منم هر چی میگم متوجه میشه خدارو شکر . مشکلم بیشتر اینه یه مدته خیلی نق میزنه کلا از صب یکسره نق میزنه حالت گریه میگیره به خودش الکی ها. و داد میزنه با اشاره وسایل میخواد. جوابش رو ندم میزنه تو سرش

ای جانم عزیزدلم خدا حفظش کنه‌ .پسر منم مامان بابا دردر جیز جوجو هاپو گل غذا نان اینارو میگه بله پسر ...

عزيزم بازي هايي كه باهاش ميكني رو تغيير بده.. براش كتاب بخون.. 

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️