2777
2789
عنوان

فرش جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3489 بازدید | 144 پست
من که پسندیدم و مهم اینه که خودت دوستش داشته باشی  قراره  تا مدت ها تو خونت باشه به نظرم ب ...

درست میگی عزیزم ،از یخچالمم ایراد گرفتن که قدش بلنده در حالی تقریبن ۵_۶سانت فرقشه با یخچال های معمولی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان پس قشنگ هست یا نیست؟

قشنگه ❤

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
درست میگی عزیزم ،از یخچالمم ایراد گرفتن که قدش بلنده در حالی تقریبن ۵_۶سانت فرقشه با یخچال های معمول ...

به یخچال منم گفتن که باریکه 😂😂 اما من همه وسیله هامو دوست دارممممممم 

فرشمو دیدی ؟؟ حس میکنم قشنگترین فرش دنیاس 😁😁 

مهم فقط خودتی و دل خودت 

به یخچال منم گفتن که باریکه 😂😂 اما من همه وسیله هامو دوست دارممممممم  فرشمو دیدی ؟؟ حس ...

من ندیدم میشه بذاری؟

منم واسه جهازم تازه خریدم ۱۲۰۰ شانه ۹ متری ۱۶ میلیون 

یادم رفت عکسش بگیرم چند ماهه گشتم تا چیزیکه خواستم خریدم

به یخچال منم گفتن که باریکه 😂😂 اما من همه وسیله هامو دوست دارممممممم  فرشمو دیدی ؟؟ حس ...

واقعن درست میگی ، زندگی و خونه من باید باب میل خودم باشه 🥰فرش های شمام خیلی قشنگه چون سلیقه خودتونه پس بهش شک نکنید😍👌❤️

اسی فرشت خیلی قشنگه تازه تو خونه رو زمین با وسیله ها خوشگلترم میشه مبارکه 

جدی؟😍خیلی ممنونم ،خوب شد اینجا تاپیک زدم ،تا قبل این خیلی حرفای خانواده باعث شده بود بره رو مخم😘❤️

خیلی خوشگله میتونی با ترکیب رنگ تو مبل و پرده ب خونه ات یه دیزاین عالی داشته باشی

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

جدی؟😍خیلی ممنونم ،خوب شد اینجا تاپیک زدم ،تا قبل این خیلی حرفای خانواده باعث شده بود بره رو مخم😘❤️

اره واقعا قشنگ بود عزیزم مبارکت باشه فرش کلا بیاد رو زمین خونه پهن شه قشنگیش دو برابر هم میشه