2777
2789
عنوان

کدوم خونه رو انتخاب میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 47 پست
من 28سالم بود دخترم بدنیااومد الان 32سالمه به نطرت دیره برای بچه بعدی؟ منم خاهربرادرزیاد دارم. ولی ت ...

نه عزیزم اصلا دیر نیست زیر ۳۵ سال بهترین زمان برای بارداریه

درسته که خواهر و برادر سرشون به زندگی خودشون گرمه و نمیشه ازشون توقع داشت .خدا عمر طولانی به پدر مادر و خواهر برادرت بده ولی اونی نباشن تازه می فهمی چقدر بی کسی. من حتی خاله و عمه و عمو و داییم هیچکدوم حتی یه اسمس ندادن به دنیا اومدن بچم رو تبریک بگن.محتاج تبریک اونا نیستم ولی بودنشون دلگرمیه.

نه عزیزم اصلا دیر نیست زیر ۳۵ سال بهترین زمان برای بارداریهدرسته که خواهر و برادر سرشون به زندگی خود ...

عزیزم إن شالله خدا بچه هات رابرکتی کنه براتون. و زیادشون کنه. خودت سعی کن ازهمین کوچکی بچه هات باهاشون رفیق باشی. من وقتی میرم یه جا بادخترم حرف میزنم میگم این لباس خوشکله یا مثلافصای اینجا اوست داری خیلی خوبه. ولی تاحالا که دلسردم کردن ازبچه دوم باحرفهای شما انگاردلم گرم شد. یه نفر میشناسم اونم تک فرزند بود بعداز ازدواج 3تابچه آورد وخیلی خوشه 

❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم إن شالله خدا بچه هات رابرکتی کنه براتون. و زیادشون کنه. خودت سعی کن ازهمین کوچکی بچه هات باهاش ...

همین دو تا واقعا بسه برام .دارم زیر فشار بچه داری له میشم

دخترموک۶ ۳ و نیم سالشه فعلا کوچیکه گهواره نظر بپرسم 

البته شما درست میگی همین دخترام قراره جای خواهر و مادر و خاله و دوست و .... رو برام پر کنن

اگه از نظر مالی و جسمی و خانوادگی  خوب هستید به نظرم‌الان وقتشه همه بهم‌گفتن خیلی زود آوردی .عوضش وقتی بزرگ شدن حرف همو میفهمن