2777
2789

دوستان فردا دخترم قراره به مناسبت دهه فجر غذاببره مدرسه غذایی که سنتی باشه من تصمیم گرفتم شامی درست کنم با خاگینه تبریزی .ولی مشکل اینجاست که نان باگت پیدا نکردم و مجبورشدم سنگک بگیرم بنظرتون طعمش بدمیشه باسنگک؟ واینکه چجوری درست کنم که خیلییی خوشمزه باشه .قبلاً درست کردنت ولی نمی‌دونم چرا استرس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه توان مالی داری بده اینایی که فینگر فود آماده درست میکنن با تزیین راحت برات میارن تو دیوار زیاد ا ...

اره خیلی دیر کردم آخه گفتن غذای سنتی باشه وگرنه خودم میخواستم سالاد الویه درست کنم

مدرسه دختر منم فرداس.  من ثبت نام نکردم اق تفاقا سنگگ خیلی بهتره و حالت سنتی رو تداعی میکنه

دقیق خودمم به همین موضوع فک کردم و بجای لواش سنگک گرفتم بنظرت سس هم بزارم؟یا بدمیشه؟

حالا خواهر منم دبستانیه

واسه این جشنواره ها و اینا آویزون من میشه

منم گفتم که چی پول بدم غذا بره تو شکم معلما و بچه های مردم؟😒

خلاصه بچه بی خیال شد خدا رو شکر

کی حال داره پای گاز وایسه😒

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مامان من سر غذا درست کردن واسه مدرسه خصوصا چیزی که قرار بود دیده بشه نه مثلا صرفا برای خوردن خودم باشه حسابی استرس میگرفت حتی غذاهایی که توش خدا بود رو هم تر میزد. منم میدونستم اینجوریه کلا از مامانم نمیخواستم از این هنرنماییا واسه مدرسم کنه 😄 یبار بدجوری آبروم رفت یه کوکوسیب زمینی ساده باید درست میکردم میبردم برای یکی از کارای کتاب بود معلم ببینه نمره بده ( مثلا با همکاری خودم درست شده بوده و اینا ) بعد یه جوری تر زد به غذا که من تو خونه قیافشو میدیدم میگفتم مامان این کوکوسیب زمینیه؟ اصلا شبیه همیشه نیستا، اونم اعصابش خرد شده بود دقیقه نود بود دعوام کرد که ببر و نمیخوای نبر و فلان، منم نمرش رو مهم میدونستم ناچار بردم. معلمه هم وقتی دیدش گفت این چیه؟ گفتم کوکوسیب زمینی 😄 خیلیییی تلاش کرد چهرشو نرمال نگه داره بهم نمره کاملشم داد دمش گرم ولی بچها کلی مسخرم کردن. حالا بااینکه همشون زنگای ناهار ظرفای غذای منو دیده بودن از اون موقع به بعد مامان منو ازین مامانا درنظر میگرفتن که اشپزی بلد نیست هی سفارش میده یا از مامانش و اینا غذا میگیره. دراین حد غیبت شد درموردمون 😄 غذاهاییم که میبردم زنگ ناهار رو هی ازون به بعد به مسخره میپرسیدن مامانت درست کرده؟ بعد میگفتم اره میگفتن اره صددرصد! به مسخره که یعنی عمرا اینو مامانت پخته باشه 😂

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

مامان من سر غذا درست کردن واسه مدرسه خصوصا چیزی که قرار بود دیده بشه نه مثلا صرفا برای خوردن خودم با ...

ای جاااانم یعنی من درک میکنم مامانتو😍خدا برات نگهشون داره ولی فقط اون قسمت قیافه معلمت خیلی خندیدم ببخش🤣آشپزی منم تعریف از خود نباشه خیلی خوبه البته اینو اطرافیانم همیشه می‌گنا ولی میترسم اینبارو بقول تو تر بزنم .از سرکار اومدم خسته وله دارم میمیرم

حالا خواهر منم دبستانیه واسه این جشنواره ها و اینا آویزون من میشه منم گفتم که چی پول بدم غذا بره ت ...

منم اصلاااا حال نداشتم هم سرما خوردم هم از سرکار اومدم خسته و داغون ولی دخترم گفت مامان توروخدا پیش دوستان ضایع میشکا دلم براش سوخت و رفتم مواد خاگینه رو گرفتم همسرم سرمایه تک و تنها مجبورم تا صبح اگه نخوابمم درست کنم

حالا خواهر منم دبستانیه واسه این جشنواره ها و اینا آویزون من میشه منم گفتم که چی پول بدم غذا بره ت ...

خب گناه داره شاید دلش بخواد اینا همش میشه خاطره همه زندگی به نظرم پول نیست 

خب گناه داره شاید دلش بخواد اینا همش میشه خاطره همه زندگی به نظرم پول نیست 

آخه جدا از پولش غذاهای عجیب غریبم میخوان

مثلا غذای محلی که خب من بلد نیستمشون

بعد من سلیقه هم ندارم

دیدم میشه زحمت خودم

خدا رو شکر ول کرد رفت خونه مامانم اونجا غرغرشو بکنه😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه