2777
2789
زیبای عزیزم شما پوستتون خوبه به من بگین ی راه که واقعا جواب بده راسته میگن ترتینوئین خوبه

من همیشه تو حمام ،نیم ساعت قبل از حمام سفیدابو میزارم توی آب گرم خیس بشه ،بعد که رفتم حمام قبل از اینکه کف شامپو به صورتم بخوره با سفیداب پوستمو لایه برداری میکنم خیلی نرم ماساژ میدم لایه های مرده پوست از بین میرن پوستم تمیز و روشن میشه البته پوستم روشن و خوبه ژنتیکی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه چند سال دیگه یکی منم نچرالم یکی جنتی🤿😂🤣 البته من نمیگم عمل بده ولی بنظرم این عمل انقدر زود هم ...

اره ولی کلااااااا اشتباه بخدا هیچی صورت خدا دادی ادم نمیشه.حالا از نظد زیبایی به کنار که شانسیه ببینی خوب بشه یا نه با کلی هم افسردگی،صورت طبیعی با نمکتر از صورتیه ک دست بزنی زدی بهش ،شک نکنید برا پونزده سال دیگه دیگه هیچکی سمت این چیزا نمیره صورت کاملا نچرال مد میشه ،چهرها همه مصنوعی شده ادم دیگه زده میشه

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
نع هیچ کاری نکردععع

عزیزم دیگه تشخیص نچرال از صورت عملی اینقدرام سخت نیست لبش از مقدار ژل داره میترکه چطور میگین هیچی نداره .نمیدونم به چشم من اونجوریه .ولی به هر حال خوشگله