2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مشخصاتی که دادی به اسم مریم کلی بدبختی گرفتاری داره خب😒یه زنه براش دعاگرفته وقصدش هم بهم ریختن ...

ببخشید بدون گفتن اسم مادر و خودمون هم میتونید چیزی بگید ؟ میشه سوالی پرسید؟

این مشخصاتی که دادی به اسم مریم کلی بدبختی گرفتاری داره خب😒یه زنه براش دعاگرفته وقصدش هم بهم ریختن ...

چلرو ب مامانم گفتم ببره از یکی و این ک دعای همزاد چیه چطور باطلش کنم؟

یا درمورد چشم زخم 

بخدا من غریبم تو غربت ک یدونه شوهرمه ک بخاطر بچه ک ۱ سال نشده هی کتکو دعوا جوری ک افسرده شدمو شکاکیت پیدا کردم بهش

چلرو ب مامانم گفتم ببره از یکی و این ک دعای همزاد چیه چطور باطلش کنم؟ یا درمورد چشم زخم  بخدا ...

یه دعامیگیری برادورکردن همزاد که دعانویس خودش میفهمه چیکار ودفع چشم زخم هم دعاداره بگی برات مینویسه ویه باطل السحربگیربرادعاهایی که زدن برات

یه دعامیگیری برادورکردن همزاد که دعانویس خودش میفهمه چیکار ودفع چشم زخم هم دعاداره بگی برات مینویسه ...

والا با مامانم ۹ ساعت فاصله راهمونه ک دعای چله بریم عید داد و سالی یبار میرم اینجام کسیو ندارم یه راهی جز دعا گرفتن هس ک باطل کنم 

یه دعامیگیری برادورکردن همزاد که دعانویس خودش میفهمه چیکار ودفع چشم زخم هم دعاداره بگی برات مینویسه ...

میشه اینم بگین خونواده شوهرم ک داییم اینان چه مشکلی باهام دارن منو دیدنی انگار یه سنگ میوفته رو سرشون خواهر شوهرمم ک نگم دیروز یه دعوایی انداخت غیر قابل توصیف

میشه اینم بگین خونواده شوهرم ک داییم اینان چه مشکلی باهام دارن منو دیدنی انگار یه سنگ میوفته رو سرشو ...

خب بخاطر همین دعاوسنگینی هایی که داری دیگه دعاطلسم هربلایی که فکرشوبکنی سرادم میاره 

خب بخاطر همین دعاوسنگینی هایی که داری دیگه دعاطلسم هربلایی که فکرشوبکنی سرادم میاره 

مثلا جایی میرم سمت فامیلای شوهر چون اینجا جز اونا کسیو ندارم تو اتاق زنو حرف میزننا من رفتنی چون غریبم پیش اونا زود حرفشونو قط میکنن جوری ک انگار میکن برو خیلی بد بختی دارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز