2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه نمیدن من کاری کنم  نمیزارن همش میگن اینکارو بکن اونکارو بکن

☹️☹️ای داد بیداد عزیزممم

صبوری کن تا سال دیگه میدونم سخته انشاله بری دانشگاه حال و هوات عوض شه یکم ازین فضا دور شی اونام شاید عوض بشه رفتارشون با شما اصلا

خب...اینو مینویسم واسه وقتی که آنلاین بودی

خب میدونی فقط اینو میگم چون شاید بتونم بهت کمکی کنم...اینجوری نیستم که وااای خودکشی نکن فلان بهمان چون مرگ کسی که نمیشناسم شاید تاثیری تو زندگیم نداشته باشه ولی دوس دارم حرفی که میخوامو بهت زده باشم و بهت کمک کنم بهتر فکر کنی و اونوقت تصمیمی که میخوایو بگیری و بی تفاوت رد نشده باشم

امیدوارم حوصلت بشه همشو بخونی😂

خب...حقیقتش کسی منو کتک نمیزنه درسته ولی میشناسم کسی که موقعیتت رو داره و شاید دقیقا همون درد تو رو ندارم ولی منم دردای خودمو دارم و میتونم بفهمم چی میکشی فک کنم

فقط...نمیدونم...ولی اینکه حتی قبل خودکشی خدافظی کنی شاید یجور آخرین امیده که شاید بتونه پشیمونت کنه

دروغ چرا واقن دنیا جای کثافتیه و پر از درده و شاید تو بیشتر از یه عده دیگه حسش میکنی...

ولی با توجه به تاپیکات میتونم بگم جایی برا بهتر کردن زندگیت هست...حداقل امتحانش کن چون میدونم بعدش شادی ای که داری رو با چیزی عوض نمیکنی

خب...اگه کمکی خواستی من میتونم کمکت کنم و نمیدونم...همیشه یچیزی پس ذهنم هست که میگه زندگی تهش میتونه یچیز جالب باشه که حاضر نیستی از دستش بدی...پس...بیا این بازیو ببریم

هستی؟

امیدوارم فردا بیای بگی هستم

خب...خیلی تو حرف زدن خوب نیستم چیزی که میتونستم بنویسمو نوشتم