2777
2789

قبلا خیلی باهاش دعوا میکردم میگفت شکاکی .مدتی کلا بهش بی اهمیت شدم بجاش بیشتر به خودم رسیدم حواسشو مرت دادم به اینکه  اون باید مراقب باشه کسی منو نگاه نکنه.

حالا رفتارای شوهرم افتادم باز.

دلم نمیخواد دیگه باهاش بیرون برم .یا هر مهمونی برم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انق ݝر میزنم تا ب غلط کردن میفته 😆

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
نگاه کنه چ گلی به سر من زد ک بخواد با نگاه کردن ب سر بقیه بزنه 

ناراحت نمیشی یا حس اینکه مردت هیزه بهت دُت بده شوهرم یبار میگفت اگه زنای دیگه رو نگاه کنم چرا فکر میکنی به تو توجه نمیکنم😐

چیکار میکنی؟

اهمیتی بهش نمیدم 

حرفی نمیزنم ت خونه

دیگه‌خونه سوت و کور میشع 

چون وقتی ک‌میاد ت خونه فقط صدا منه😐😂

صدا‌خنده هام حرف زدنام بپر بپر کردنام 

کلا فضای خونه شاده اگه شاد باشم

ب همین خاطر اعصابش نمیکشه ک‌خونه سوت و کور باشه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

عزیزم حس چیه 

اکثر مردا نگاه میکنن شاید دو درصدشون نگاه نکنن 

اینو حتی خودشونم اعتراف میکنن 

و حقیقت اینه که ماهم اگر ادم جذاب و خوشگل و خوشتیپ ببینیم نگاه میکنیم 

زن و مرد نداره 

پس اعصاب خودتونو برا این چیزا خراب نکن 

نهایتا با زور و تهدید کاری کنی جلو خودت نگاه نکنه 

وقتی تو نیستی کع میکنه

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
نگاه نمیکنه چون میدونه نگاه کنه باهاش بدتر میکنم البته شوهر هم کلا تو باغ هم نیست

خوبه که ماله من حواسش هست همیشه .باهاش چیکار میکنی اگه بخوای تلافی کنی

منم چندین سال پیش مثل تو بودم بعد میدونی به چی فکر کردم به این که انسان زیبا پسنده و هرچیزی که زیباست ودوست داره ناخودآگاه نگاه کنه خودمونم وقتی یه دختر یا پسر فرقی نداره قشنگ باشه یا جذاب ناخودآگاه نگاهش میکنیم بی منظور خب شوهرمونم انسانه دیگه از وقتی که حساس نیستم اونم دیگه اصلا نگاه نمیکنه انگار هرچی حساس تری دوست دارن اذیتت کنن😂😂

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
مثلا چیکار میکنید؟

پایین گفتم جونم 

و ادامه حرف هام 

همیشه من کاری میکنم ک بقیه رو نگا کنه ، با خنده و شوخی بهش میگم عجب پلنگیه بیا سوارش کنیم😂😂

با شوخی و خنده میگذریم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

ناراحت نمیشی یا حس اینکه مردت هیزه بهت دُت بده شوهرم یبار میگفت اگه زنای دیگه رو نگاه کنم چرا فکر می ...

خب تو که همیشه باهاش نیستی وقتی میدونی نگاه میکنه با دعواهای تو کمتر اینکارو جلوت میکنه اما وقتی خودش بیرونه کامل نگاه میکنه ....دیگ استایل خانوما جوریه من که دخترم خیره میشم به ترکیب استایلشون وای به حال مردا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792