2777
2789
عنوان

ولنتاین چی هدیه گرفتید؟+عکس کادو ولنم 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 62 پست

منو دوسپسرم روز  زونو مرد بهم کادو ندادیم گفت تا رسمی نشدیم ولنتاین کادو بدیم بهم رسمی که شدیم روز زن و مرد کادو بدیم اخه ما سالگردمون ماهه دیگس خدایی فشار میاد چنتا مناسب پشت سرهم تازه عیدی هم بهمدیگه میدیم دیگه باید حداقل یه مناسبتو چشم پوشی کنیم یا به یه کادو کوچیک قانع بشیم 😂😂😂😂😂😂

منو دوسپسرم روز  زونو مرد بهم کادو ندادیم گفت تا رسمی نشدیم ولنتاین کادو بدیم بهم رسمی که شدیم ...

انشالله رسمی بشید عزیزم 

‌ هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ.... رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

QUOTE=327045746]روز زن باهم نبودیم ایشالله روز دختر [/QUOTE] چییییییییی چند رپزهرل زدین برات کادوخ ...

سه هفتس 😂

من براش شلوارو تیشرت گرفتم واسه عیدش کتونی هم ماهه دیگه بعنوان عیدی میدم که تیپش تکمیل بشه اونم واسم نیم تنه شورتک یه جعبه ازینا که توش خوراکیه با یه سرهمی و یه پیرهن ازین کوتاها برام گرفت خدایی قیمت خاصی ندارن ولی خیلی واسه کادو قشنگن اگه میخوای عکسشونو بذارم

من براش شلوارو تیشرت گرفتم واسه عیدش کتونی هم ماهه دیگه بعنوان عیدی میدم که تیپش تکمیل بشه اونم واسم ...

من اصلا نمیتونم بلیز و کتونی بگیرم نه سلیقشو می‌دونم نه سایزشو سخته 😂

من براش شلوارو تیشرت گرفتم واسه عیدش کتونی هم ماهه دیگه بعنوان عیدی میدم که تیپش تکمیل بشه اونم واسم ...

بزار عزیزم 

ماشالااااا چند سالته خرشانس؟

۲۲ سالمه😂

بخدا خجالت زدم می‌کنه کافه گرون قیمت این کادوها منم دستم خالیه نمیتونم زیاد براش جبران کنم

چقد قابلیت تبدیل شدن به شوهرو داره😂😂

خیلی خوبه خدایی از همه لحاظ😂

کاش تبدیل میشد به شوهر