2777
2789

یه کسی یه چیزی گفت خیلی سوختید میخواستی یه چیز بگید بسوزه ولز هیچی تو دهنتون نیومد

بگید :

در مورد افرادی مثل تو تنها چیزی که خانوادم یادم دادن این بود که :

وقتی کسی مثل تورو دیدم باهاش  دهن به دهن نشم

چون  اگر بخوام جوابی بدم دهنم خیلی کثیف میشه و در شأن من و خانوادم نیست همسطح تو خودمونو پایین بیاریم فقط برای اینکه یه جواب داده باشیم

اینو در کمال آرامش بگید که فکر نکنه از روی حرص میگید

با آرامش نگاهش کنید و بهش بگید

انگار خانوادتون واقعا همینو یادتون دادن

ای بسووووزه 

آییییی بسووووزه

اگر بدتر گفت مثلا گفت خانوادت که فلان

با آرامش بگو عزیزم تلاش نکن

مطمئن باش هرچقدر زور بزنی دیگه فایده نداره

حدتو بردی جایی که جواب من به گفته هات فقط سکوته

تو لایق ترحمی😊

نه لایق همصحبتی👍🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👍👍

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

این خودش یک ساعت زمان می‌بره تا در موردش صحبت بشه باز جوابی از جانب اون دریافت میشه و آخرش هم همون قضیه که نباید رخ میده فحاشی و گیس و گیس کشی 

چه بهتر که با نگاه تاسف باری گذر کنیم 

یا اگر واقعاً لازم بود دهنشو سرویس کنیم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍