2777
2789
خوشگلی خوووبه چه باعمل چه بی عمل 

حالا من ک  اکثرا میگن خوشگلی چ گلی ب سرم زدم 

فیزیوتراپی خوندم اونجوری ک میخاستم پولدار نشدم ازدواج کردم شدم یه خونشبن ب تمام معنا ک تا آرنج تو جیب شوهرم 

فقط تنها حسنی داره پولداره و با پرستیژ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اونایی که شماهامیگین زشت کلی خوشگلن !!!!!     یکی اینجابودازقیافه ترانه علیدوستی ولیل ...

نه اتفاقا اونارو نمیگم .من به عملیام میگم خوشگل . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
حالا من ک  اکثرا میگن خوشگلی چ گلی ب سرم زدم  فیزیوتراپی خوندم اونجوری ک میخاستم پولدار ن ...

تو هر جملت ی پزی دادی😂خوشگل بودن، فیزیوتراپی خوندن، شوهر با پرستیژ داشتن /:

تو هر جملت ی پزی دادی😂خوشگل بودن، فیزیوتراپی خوندن، شوهر با پرستیژ داشتن /:

پز کجاست برادر من 

خبر نداری از زندگیم ، رخ عقاب گرفتن برا ۳ سال پیشم بود نه الان ک حکم یه زندانی رو دارم ک گهگداری هم با کتک کاری و سلاخی روزمرگیشو طی میکنه

چرا کسی که انقدر تحصیلکردست اونم توی یه رشته خوب ب این وضع افتاده؟ 

انتخاب اشتباه 

موقعی ک بهم پیشنهاد داد فقط ب سه تا نکته توجه کردم مادیات زندگیش ، موقعیت اجتماعی و تحصیلاتش 

هیچوقت فکرشم نمیکردم اینجوری از کار منعم کنه ، هیچوقت ب ذهنم نرسید هر روز از خطم پرینت بگیره و نزاره دوتا پیام رسان ساده مث واتساپ داشته باشم 

فکرشم نمیکردم چون داداش خودش بهم گفته فنچ بهم انگ خیانت بزنه حتی تصورشم برام سخت بود اجازه نداشته باشم پام از خونه بیرون بزارم و کل خونم دوربین مداربسته باشه

انتخاب اشتباه  موقعی ک بهم پیشنهاد داد فقط ب سه تا نکته توجه کردم مادیات زندگیش ، موقعیت اجتما ...

شوهرت مشکل داره... اگه میتونی تا 50سال دیگه همینجوری تحمل کنی زندگیو بمون 

اگه نمیتونی تا بچه نداری راحت کن خودتو 

تحصیلات داری از نظر اقتصادی میتونی مستقل بشی